2104
“Upomoć, imam gliste!”

“Upomoć, imam gliste!”

2104
SHARE

glisteBoris, 11: Morate mi brzo pomoći! Kada sam bio u toaletu, otkrio sam male gliste, a zadnjica me je pekla. Odakle mi one?! Da li ih imam u čitavom telu? Hoće li još rasti i da li su veoma opasne? Hoću da ih se rešim! Kažite mi šta da radim!

Lekar će ti veoma brzo pomoći da rešiš problem
Zdravo, Borise! Trenutno nam mnogo dečaka i devojčica piše da imaju gliste u probavnom traktu i svi su nesigurni kao i ti. Ipak, ne brini se, jer ova pojava nije tako opasna kao što ti se čini, a česta je kod dece između pet i petnaest godina. Sigurno je da se neće dalje razmnožavati. Gliste se pojavljuju nakon konzumiranja određene vrste hrane (npr. mesa ili neopranog voća). Možeš ih dobiti i ako maziš nekog kućnog ljubimca ili diraš zemlju, a da odmah potom ne opereš ruke. Gliste se ne šire po čitavom telu, već se samo zadržavanju u probavnom traktu. Problem je što se brzo razmnožavaju i mogu da se prenesu i na druge članove porodice. Tegobe su prilično bezopasne, ali, neće nestati same od sebe. Zato se obrati roditeljima koji će te odvesti kod lekara. Dobićeš lekove koji će ti pomoći.

26 KOMENTARA

  1. imam problem.8 godina su me maltretirali i bezali odmene.nemogu da ih prebolim stalno placcem za njima.kukam st0 me mrze i tu je nova drugarica koja stalno pitA NOSIS GACE OVOONO.ONI SU M RZELI..OPTERECENA SAM.I KOGOD ME GLEDA SYTALOMRZI ME MISLIM I RUZNA SAM.STA CU

  2. bgm ovaj boris nije jedini imam i ja a ja ne zelim to da kazem ugl. nije da ih imam prvih puta ali prije nikad nisam gledala moje govno ali nes me je vuklo da ovaj put pogledam o_o i ja opazim neko smede crno govno i koda je unutra glista i jos sam pisala a kak je to tek peklo ._.” ps. kad sam to imala prvi put nisam znala ni da ih imam xD Al. je samo proslo :P Pa valj ce i ovo jer mene sram to rec nekom ;P Al. nisam sigurna jel to to. ugl unutra ko da su neke male glistice a govno mi je ko proljev ali tvrđe i crnije nije tvrdo ali nije ni bas nes mekano moze se opazit al ne znam sad jel jesu to gliste jer je moja sestricna imala mojih godina mozda i mlada gliste al su bile zive o.O A ja sam malo duze promatrala govno i nise nis micalo sad nez jel jesu gliste il ne xD moze odg. pls.:) Znam da je glupo al sad ne kuzim jel kad imas gliste je li su one zive kad obavis vecu nuzdu ili sta o.O????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.