Start Let's Talk Umišlja da mi je BFF

Umišlja da mi je BFF

SHARE

Dragi Bravo znam da mi možeš pomoći pa ti zato i pišem. Imam probleme sa drugaricama. Sve žele da budu moje BFF a ja već imam jednu. Međutim moja drugarica Ivana sada umišlja da smo ona i ja BFF. Svima je to rekla čak i mojoj pravoj BFF koja se nakon toga naljutila na mene. Ivana me stalno prati i gde god sam ja i ona je tu. Ne znam kako na pristojan način da joj objasnim da nismo BFF a da se ne uvredi. Molim te pomozi mi.

BRAVO: Ukoliko ti to smeta, probaj da joj ukažeš na to. Reci joj da želiš da pričate i tada, kada ostanete nasamo, reci da ti je draga drugarica ali da ti ipak nije BFF. Reci da već imaš BFF i da je za takvo drugarstvo, za taj stepen bliskosti, potrebno dosta vremena i truda. Naglasi da ne želiš da je povrediš, ali da bi prosto volela da ona zna kako stvari stoje. Iako se ne osećaš lepo u vezi sa tim što je pričala, ti i tvoja BFF znate ipak koja je istina i to ne bi trebalo da uzrokuje probleme u vašem odnosu.

Imaš li pitanje za rubriku Let’s Talk? Pošalji ga na našu e-mail adresu bravoportal@color.rs (u subject stavi “Let’s talk”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu BRAVO! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Thinkstock

1 KOMENTAR

  1. Evo iskreno, ja mislim da si ti jedna razmazena klinka koja umislja da svi zele da joj budu BFF tako da spusti se na zemlju 😉

OSTAVI KOMENTAR