1058
“Svi moji prijatelji su momci”

“Svi moji prijatelji su momci”

1058
SHARE

Sanja, 16: Nemam nijednu drugaricu već su svi moji bliski prijatelji dečaci. Ja bih htela da imam i najbolju drugaricu s kojom bih mogla u šoping ili da radim druge ženske stvari. Međutim, nikako ne uspevam da pronađem devojku s kojom se razumem. Imate li neki savet za mene?

Bravo: pridruži se grupi namenjenoj samo devojkama

Draga Sanja,

Neke devojke se jako dobro slažu s momcima a ti se jedna od njih. Međutim, naravno da postoje stvari koje koje možeš da radiš samo s drugaricama, recimo da pričate o momcima. Prijateljciu možeš da pronađeš, ali ne smeš da žuriš.  Možda odmah pronađeš devojku s kojom se dobro slažeš, ali potrebno je vreme da bi se stvorilo prijateljstvo a vaša veza ojačala.  Ako želiš da upoznaš devojke, pridruži se grupama koje su namenjene samo njima. Ako u društvu ima i dečaka, verovatno je da ćeš se opet okrenuti njima. Sigurno možeš da pronađeš neke sekcije i klubove u kojima se okupljaju devojke. Pronađi nešto što te interesuje – sport, ples, gluma…ima toliko mogućnosti. U većini ovih grupa, brzo ćeš naći prijatelje.

254 KOMENTARA

  1. Evo ja kao starija devojka moram da prokomentarisem da sam i ja pokusavala sve st ste naveli,ali postoje devojke kojima je sudjeno da se druze samo sa momcima jer ih druge devojke ne zele u svom prisustvu jer misle da im je velika konkurencija za momke i stalno govore kako ih nerviram jer plenim njihovu paznju jer sam prirodna i ne foliram se…Drzi se ti decaka,imaces daleko iskrenija prijateljstva…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.