2006
“Stidim se svojih grudi”

“Stidim se svojih grudi”

2006
SHARE

Brankica, 14: “Imam najveće grudi u odeljenju. Osećam se tako neprijatno i postiđeno zbog toga. Bojim se i da ću momcima samo zbog toga biti interesantna. Šta mogu da uradim?”

BRAVO: Potrebno je vreme da prihvatiš svoje telo

Draga Brankice,

Razumljivo je što se osećaš neprijatno. Pošto prolaziš kroz pubertet tvoje telo se menja, a nekim devojkama i momcima potrebne su godine da bi te promene prihvatile. To ne treba da te opterećuje, jer će se i neke druge devojke ubrzo razviti kao i ti, pa nećeš biti jedina s većim grudima. Što se tiče momaka – da, grudi im privlače pažnju tokom puberteta, pa im pogled često odluta k njima. Ako to primetiš, reci im: “Bilo bi super da me gledaš u oči dok pričamo.” To je obično dovoljno da im skreneš pažnju. Mislimo da ćeš u razgovoru s momcima i sama brzo shvatiti da li njih privlačiš zbog svojih grudi ili kompletno.

86 KOMENTARA

  1. e ljudi, skoro sam vas pitala za onog lika kojeg sam stalno gledala pa je i on poce da uzvraca i da se smeska.. Pre neki dan smo se slikali sa odeljenjem i pored mene je bilo prazno mesto, fotograf mu je rekao da stane pored mene a on je samo odbio i gurnuo svog druga na to mesto.. Stvarno ne znam sta da mislim.. Da mu se svidjam stao bi pored mene..Ali ovako moze da znaci da ga je blam.. Ljudi sta mislite, imam li sanse?

  2. pa ako ti uzvraca poglede i osmehe ja msm da mu se i ti sviđas a to za fotografisanje jednostavno je stidljiv samo trebas da mu das vremena da se oslobodi i sve ce doci na svoje mesto :-) srecno nadam se da sam pomogla <3

  3. bozee mnn se bas to desava inako  imam 12godina…  svii me u grudi i kazu jaoj sto imas velike sise moje drugarice :PPP sta vi mislite?

    • jao a ja imam 10 god i ogromne grudi pre neki dan je procurela vest da nosim topic i svi me zezaju sta da radimm

  4. Ja mislim da nije sve u sisama.. ja uopste ni nemam velike sise i drago mi je zbog toga jer kad se nekome budem svidela znam da ce to biti zbog mene a ne mojih sisa..

  5. ja imam strije i nisu mi jednake. -.-”””””””’ prittom, zivim na more i sada ljeti se osjecam kao zadnji retard i stalno ih skrivam.

  6. Nemoj da se brines.Ja imam 12 godina i vece grudi.U mom slucaju to je genetika.Meni je isto tako neprijatno zato sto su skoro sve moje drugarice ravne kao daske.Pa jos kad smo otisli na sistematski,meni je bilo bas glupo da se skinem…ALI ZAPAMTI,NAJVECE ZENINO BLAGO SU GRUDI,ZADNJICA I SVE TE OBLINE!!!ONA KOJA TO NEMA,NIJE PRAVA ZENA!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.