Start Let's Talk Stariji je od mene 8 godina

Stariji je od mene 8 godina

SHARE

Dragi Bravo, molim za brz odgovor, jer mi je preko potreban, štaviše, počinjem da ludim. Sviđa mi se dečko koji je 8 godina stariji od mene, a ja imam 17, što je moj problem trenutni. Ja sam njega upoznala još odavno, i desi se posle godinu-dve da se mi ponovo vidimo slučajno na ulici i ja njemu posaljem zahtev posle 10-ak dana. On tu prihvati zahtev i javi mi se tog časa kada je prihvatio zahtev. Tu me je kroz razgovor pozvao da izađem sa njim, na neku žurku je trebalo da idemo. Ja sam odbila, jer bi izgledalo kao da sam samo to čekala (trebalo je da se nađemo u roku od pola sata). Ja sam se posle nedelju otprilike javila njemu, gde je on odavao utisak iznenađene osobe(na moje javljanje odgovorio je mojim imenom koje je ukašavalo jedno znak pitanja). Nastavili smo mi da se dopisujemo i pitao me on u toku razgovora da igramo slagalicu. Meni je bila frka da ne ispadnem glupa, pa sam isprva prihvatila i pošto je on morao do grada, kada se vratio, mene nije bilo. Nakon toga slede lajkovi, veoma periodični i čestitanje mog rođendana i ništa više. Meni se on stvarno sviđa, problem jesu godine, no, ne meni. Da li možeš već sad da mi kažeš na čemu sam ili na čemu mogu biti? I… šta dalje, ako ima dalje? Hvala ti punoo!

BRAVO: Godine ovde mogu biti problem. Vi ste u različitim periodima života. Ti tek treba da zavrišiš srednju školu, a on je verovatno u fazi pronalaženja posla ili ga možda već ima. Ipak, iskreno to možda i ne mora biti problem, samo prosto na nama je da ti ukažemo na potencijalne probleme. Ukoliko ti se zaista sviđa, možeš probati da mu to staviš do znanja učestalijim javljanjem i predlozima za druženje. U zavisnosti od njegove reakcije ćeš i ti videti na čemu si u odnosu sa njim, i dokle možete zajedno stići.

Imaš li pitanje za rubriku Let’s Talk? Pošalji ga na našu e-mail adresu bravoportal@color.rs (u subject stavi “Let’s talk”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu BRAVO! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Thinkstock

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR