Start Let's Talk Slobodno pitaj!

Slobodno pitaj!

SHARE

F2 dreamstime_6802805
Stalno ste zajedno? Svako voli malo prostora za sebe…

Šta je to što ne moraš da mu kažeš? Sa kim tvoj momak treba da provodi najviše vremena? Da li je “tamo dole” normalno? Dajemo ti odgovore na sva pitanja!

Šta se to sa mnom dešava?
Kada stavim jastuk između butina, odmah mi krenu neke vibracije u području vagine? Da li to ima veze sa seksom?
Bojana (13)

Da, to ima veze sa seksom. Stezanjem butina aktiviraš unutrašnje misiće karlice. To poboljšava cirkulaciju i zato možeš osetiti neko čudno strujanje. Taj osećaj je prijatan i može uzburkati celo telo poput munje.

Info:
Ova osećanja prvo nastaju u glavi. Taj osećaj može da se stimuliše tako što ćeš misliti na momka koji ti se sviđa ili na neku ljubavnu scenu iz filma.

Hoće da bude ponovo free…
… kako bi mogao da se viđa sa drugim devojkama. Po njegovim rečima, raskinuo je sa mnom kako me ne bi varao. Neverovatno, zar ne?
Tina (16)

Imaš osećaj kao da si u pogrešnom filmu? Razumljivo. Njegova najava je više nego jasna. Iako te boli, moraš ga pustiti da ide. Ti očigledno želiš momka koji će biti stalno sa tobom, koji će voleti samo tebe i biti ti veran. To, definitivno, nije ovaj.

Da li moram sve da mu kažem?
Da li smem da imam tajne sa drugaricom za koje moj dečko ne mora da zna?
Ana (14)

Naravno da smeš! Postoje neke stvari o kojima je lakše pričati sa drugaricama nego sa momkom. Važno je da ne igraš neke glupe igre i da mu se ne podsmevaš iza leđa.

Tvoj najbolji ortak ili ja?
Želim ovo pitanje da postavima momku jer mi je dosadilo njegovo otpadanje sa ortakom. Kako li će se odlučiti?
Marija (15)

Nemamo pojma! Da li bi ti dozvolila da ti momak zabrani da se družiš sa najboljom drugaricom? Razmisli dobro o tome. Možde više nećeš biti tako egoistična, a možda ćete uspeti da nađete neki kompromis.

Šta su kapi strasti?
Znam da ima neke veze sa seksom i momcima. Ali, šta su tačno kapi strasti i da li to imaju i devojke?
Lana (15)

Kapi strasti je tečnost koja izgleda kao gel, a proizvodi ga muškarac kada doživi erekciju. Ta “vodica” izlazi pre spermatozoida i deluje kao prirodni gel za vreme seksa.

Info:
Pažnja: Neke kapi mogu da sadrže polne ćelije, zato pazite i koristite zaštitu.

OSTAVI KOMENTAR