2511
Saveti: Love & Sex

Saveti: Love & Sex

2511
SHARE

GLAVNA

1.
DRUG MOG DEČKA LAŽE RADI OSVETE

Nedavno sam bila na žurci bez dečka. Sve bi bilo ok da tamo nije bio njegov najbolji drug koji me je svo vreme smarao i, što je nagore, muvao. Iako se između nas stvarno ništa nije dogodilo, on je svima ispričao drugačije. Šta treba da uradim da bi mi dečko poverovao?

Iva (16)

Ako taj momak laže zato što nisi htela s njim da se smuvaš, onda dečku otvoreno treba da kažeš šta se desilo na žurci. Može li još neko da potvrdi tvoju priču? Najbolje bi bilo da suočiš svog dečka sa njegovim najboljim drugom, pa ćeš videti da li će se unervoziti i početi da zamuckuje.

2.
ZAŠTO IZLAZI BEZ MENE?

Moj dečko je celo jedno veče proveo sa svojim drugarima, a mene nije pitao da li želim da pođem sa njima. Navodno su ga drugari nagovorili na to. Šta to treba da znači? On ipak nije solo!
Maja (16)

Šta je to tvoj dečko loše uradio? Baš ništa! Veče provedeno sa prijateljima je OK i to ne znači da je vaša veza u krizi. Ne treba da se uzbuđuješ zbog toga. Ako ste par, to ne znači da treba sve da radite zajedno. Nema razloga za paniku! Daj mu malo slobode! Uostalom, sledeći put kad najavi izlazak sa ortacima – zapali i ti negde sa drugaricama!

3.
KOLIKO DUGO TRAJE SEKS?

Još uvek nemam stalnog momka, ali me zanima koliko inače traje seksualni odnos?
Lara (14)

Kod seksa to nije tačno određeno – ponekad traje nekoliko minuta a ponekad satima. Kada se zaljubiš i kada budeš htela da spavaš sa dečkom, sigurno nećeš gledati na sat. I sugurni smo da će ti biti fenomenalno i da ćeš imati utisak da traje večno!

4.
ON JE JAKO STIDLJIV!

Sigurna sam da se sviđam jednom dečku (13), ali on se ne usuđuje da mi priđe. Svaki put kada me vidi samo se nasmeši. Zašto je tako stidljiv? Ili možda ne želi da ima devojku?
Nataša (13)

Očigledno je da si tom dečku simpatična čim ti se tako često smeška. Ipak, jedno treba da znaš: on ima tek 13 godina a u tom periodu dečaci su još neiskusni i pomalo se pribojavaju devojaka. Više vole da izlaze sa svojim društvom i da posmatraju devojke sa sigurne razdaljine. Nemoj se tripovati, ako si mu zaista simpatična – prićiće ti. Verovatno mu samo treba vremena.

55 KOMENTARA

  1. imam 7 godina i eo prije 5..10 min me podero moj stari….da vam je samo znat kolku kurcinu ima…koda te maljem odvali krute jebo…….sve je to proslo oke…al cesto mi je govorio: “de malo pusi”…pa me brine da li moj tata konzumira cigare…….?????

  2. Ja bih da postavim jedno pitanje. Molim vas odgovorite mi sto pre! Na e-mail ako je moguce! Imala sam analni sex bez kondoma otprilike pre nedelju dana,decko je svrsio na mojoj zadnjici bez odece posle toga smo obrisali i ja sam tako otisla do kuce,okupala se nije bilo unutra vec na zadnjici,imali smo posle toga jednom kod njega kuci sa kondomom,i danas opet ali bez kondoma. Ja sam nevina,tj nikada nisam imala seksualni odnos  u vaginu. SAmo ovo sada i to analni. Iscekujem menstuaciju,ne kasni nije joj jos vreme,ali ja se plasim mnogo da nisam mozda se inficirala ili zatrudnela. Imate neki predlog? savet? molim vas! pomozite mi,nemam kome da se obratim. 

  3. Sa deckom sam vec godinu dana i izgubila sam nevinost sa njim.,..Tokom odnosa on uvek svrsi a ja nikad,cak me i ne nalozi toliko kao kada se zadovoljavamo…zbog cega je to?

  4. Cao ja imam problem,visoka sam 1,68cm a teska 72kg,sta da radim kako da smrsam,i jos nesto,svidja mi se jedan decko ali neznam da li se ja njemu svidjam,uvek je dobar samnom ali je nekako povucen stariji je od mene 2 god,ja imam 14,sta da radim da li samo da mu se smeskam….Mislim da mi ne prilazi jer sam previse debela

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.