Start Let's Talk Saveti: Love & Sex

Saveti: Love & Sex

SHARE

GLAVNA

1.
DRUG MOG DEČKA LAŽE RADI OSVETE

Nedavno sam bila na žurci bez dečka. Sve bi bilo ok da tamo nije bio njegov najbolji drug koji me je svo vreme smarao i, što je nagore, muvao. Iako se između nas stvarno ništa nije dogodilo, on je svima ispričao drugačije. Šta treba da uradim da bi mi dečko poverovao?

Iva (16)

Ako taj momak laže zato što nisi htela s njim da se smuvaš, onda dečku otvoreno treba da kažeš šta se desilo na žurci. Može li još neko da potvrdi tvoju priču? Najbolje bi bilo da suočiš svog dečka sa njegovim najboljim drugom, pa ćeš videti da li će se unervoziti i početi da zamuckuje.

2.
ZAŠTO IZLAZI BEZ MENE?

Moj dečko je celo jedno veče proveo sa svojim drugarima, a mene nije pitao da li želim da pođem sa njima. Navodno su ga drugari nagovorili na to. Šta to treba da znači? On ipak nije solo!
Maja (16)

Šta je to tvoj dečko loše uradio? Baš ništa! Veče provedeno sa prijateljima je OK i to ne znači da je vaša veza u krizi. Ne treba da se uzbuđuješ zbog toga. Ako ste par, to ne znači da treba sve da radite zajedno. Nema razloga za paniku! Daj mu malo slobode! Uostalom, sledeći put kad najavi izlazak sa ortacima – zapali i ti negde sa drugaricama!

3.
KOLIKO DUGO TRAJE SEKS?

Još uvek nemam stalnog momka, ali me zanima koliko inače traje seksualni odnos?
Lara (14)

Kod seksa to nije tačno određeno – ponekad traje nekoliko minuta a ponekad satima. Kada se zaljubiš i kada budeš htela da spavaš sa dečkom, sigurno nećeš gledati na sat. I sugurni smo da će ti biti fenomenalno i da ćeš imati utisak da traje večno!

4.
ON JE JAKO STIDLJIV!

Sigurna sam da se sviđam jednom dečku (13), ali on se ne usuđuje da mi priđe. Svaki put kada me vidi samo se nasmeši. Zašto je tako stidljiv? Ili možda ne želi da ima devojku?
Nataša (13)

Očigledno je da si tom dečku simpatična čim ti se tako često smeška. Ipak, jedno treba da znaš: on ima tek 13 godina a u tom periodu dečaci su još neiskusni i pomalo se pribojavaju devojaka. Više vole da izlaze sa svojim društvom i da posmatraju devojke sa sigurne razdaljine. Nemoj se tripovati, ako si mu zaista simpatična – prićiće ti. Verovatno mu samo treba vremena.

OSTAVI KOMENTAR