Start Let's Talk Saveti: Ljubav & seks

Saveti: Ljubav & seks

SHARE

glavna

Nije ti lako da razumeš momke? Mi smo tu da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

DA LI SU MOMCI SKROZ OTKAČENI?

Ne razumem zašto momci trče za devojkama koje ne mogu da dobiju. To je baš glupo, zar ne?
Nađa (15)
Draga Nađa, da li postoji neki dečko za kojeg ti misliš da trči za pogrešnom devojkom? Neki tipovi smatraju da je posebno uzbudljivo osvojiti devojku koja ih je na početko ohladila. S druge strane, mnogo je devojaka koje smatraju da dečko treba duže da se bori za njih i da ne odustaje odmah. No, ipak, ova igrica ne bi trebalo da traje predugo jer bi nekog mogla da prođe volja.

SEKS ZA VREME MENSTRUACIJE – DA LI TO MOŽE?

Dečka viđam samo vikendom i to nam je jedina prilika da spavamo zajedno. Sledeći put kad se budemo videli, imaću menstruaciju. Da li i tad mogu da vodim ljubav?
Kristina (16)
Tvoj dečko može da pretpostavi da ćeš jednom imati menstruaciju. Možeš sa njim da spavaš, ali ne moraš ako ne želiš. Ukoliko ti je to neprijatno, pričaj sa njim o tome. Lepo je i kada ste (samo) nežni jedno prema drugom.
Savet:
Mnoge devojke ne vole da vode ljubav za vreme menstruacije. Ako koristiš tampon, onda te može svuda maziti, a ako ipak imate odnos, trebalo bi da koristite kondom jer se opasnost od infekcije u ovo vreme povećava.

DA LI ME JE ZABORAVIO?

Moj dečko se preselio u drugi grad. Rekao mi je da ne moramo da raskidamo zbog toga. Ipak, on se više ne javlja i, kad ga ja nazovem, odbija mi pozive. Da li se predomislio?
Mina (15)
Nažalost, u pravu si, draga Mina. On ne želi da se vi održavate vezu na daljinu. Najbolje je da izbrišeš njegov broj iz imenika. Iako je bolno, znaj da se on mnogo udaljio od tebe, a tebi je potreban dečko koji će tvom srcu biti veoma blizu.

KAKO SE VOLE DEVOJKE KOJE SU LEZBIJKE?

Kako izgleda odnos između dve devojke lezbijke? Da li je moguće da one dožive orgazam?
Sanja (15)
Neke devojke više vole da se maze i ljube sa osobom istog pola. Kad postoji želja, onda svako može da doživi orgazam – svejedno da li je u pitanju samozadovoljavanje, peting ili seks sa osobom istog pola.
Savet:
Još nisi doživela orgazam? Ništa se ne brini! Mnoge devojke su jednostavno premlade za to. Orgazam dolazi kao šlag na tortu, ali kolač može da bude ukusan i bez šlaga, tako i seks bez orgazma može da bude dobar.

25 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR