Start Let's Talk Posvađali smo se i sad neće ni da me pozdravi

Posvađali smo se i sad neće ni da me pozdravi

SHARE
Breakup of a couple with bad guy and sad girlfriend with a city in the background
Breakup of a couple with bad guy and sad girlfriend with a city in the background

Imam 12 godina i zaljubila sam se u dečaka iz 8.razreda. On i ja smo se posvađali… Opsovala sam mu majku, a on meni rekao da sam (uvredljivo je) ne bih htela da ni da napišem šta mi je rekao, pa sam mu ja posle časova udarila šamar. On me je pojurio i uhvatio za ranac i oborio. Kada sam došla kući izvinila sam mu se i on je prihvatio moje izvinjenje. I sada komuniciramo, ali samo na fejsu, ali ne i u školi. Molim vas, ne znam šta da radim pomozite mi. Šta treba da uradim da mi kaže bar “Ćao” u prolazu?

BRAVO: Ni jedno ni drugo niste postupili kako bi trebalo. Nije lepo vređati, a kamoli udarati nekog. Sada znaš za ubuduće da to ne bi trebalo da radiš. Nadamo se da se i on tebi izvinio za postupke. Ukoliko se već dopisuješ sa njim, možeš ga na četu pitati zašto ti se ne javlja u školi. Čak možeš i ti prva početi sa tim, ti možeš krenuti da mu se javljaš pod parolom ono što je tebi potrebno, ti pruži drugima kako bi možda i oni uradili isto.

Imaš li pitanje za rubriku Let’s Talk? Pošalji ga na našu e-mail adresu bravoportal@color.rs (u subject stavi “Let’s talk”) a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu BRAVO! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović

Foto: Thinkstock

OSTAVI KOMENTAR