1407
“Plašim se da ga vidim golog”

“Plašim se da ga vidim golog”

1407
SHARE

Sofija, 15: “Moj dečko i ja želimo uskoro da spavamo zajedno. Ipak, plašim se da ga vidim golog. Ne znam kako da se ponašam kad bude stojao go ispred mene. Molim vas, pomozite mi!”

Draga Sofija,

Normalno je da si uzbuđena i samo kad pomisliš na taj momenat. Ali razmisli o tome, on se neće pojaviti nag pred tobom tek tako. Skidanje odeće obično sledi posle ljubljenja i maženja i može da bude pojedinačno ili obostrano.  Ako je tebi neprijatno, slobodno kaži dečku da si nesigurna i da uspori. Ne zaboravi, ti uvek možeš da kontrolišeš brzinu kojom se stvari dešavaju. Ako ti se ideja da budete goli ne dopada, reci to dečku. Zajedno ćete pronaći šta vam oboma najviše prija.

70 KOMENTARA

  1. +18 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA

    izvini brate…ima 15 godina…ja sa mojih 15 prvi put imam decka a ona bi vec sex….blago tebi ako ti je to normalno…..i ti si glupa,ne one….<33

  2. au brate… ja imam 15 godina i nemam nameru da se skinem ovako rano pred nekim. Molim te Sofija sacekaj jos tri godine i onda budi s nekim u takvoj vezi.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.