690
“Obe volimo istog dečka”

“Obe volimo istog dečka”

690
SHARE

Ana: Imam stvarno veliki problem. Mojoj drugarici i meni sviđa se isti dečko. Ja ga znam duže od nje, ali mi ona svakog dana priča kako joj je on slao poruke. Međutim, on meni ne piše. Šta sad da radim?

BRAVO: Priđi mu na svoj način!

Draga Ana,

Tvoje prijateljstvo je u nezgodnoj situaciji, jer ponekad ni najbolje drugarice nisu iskrene jedne prema drugoj kad im se dopada isti dečko. Da biste sprečile svađu, najbolje je da popričate o svemu.

Dogovorite se recimo da više ne pričate o momcima odnosno da ne prenosite jedna drugoj sve što vam se dešava. Ako to uradite, ne možete više biti ljumoborne jedna na drugu. Zatim možeš probati da priđeš tom dečku koji ti se dopada. S obzirom da ga dobro poznaješ, provodi vreme s njim i saznaj iz njegovog ponašanja koliko mu se zaista sviđaš. U svakom slučaju, nijedan dečko ne treba da razori vaše prijateljstvo!

118 KOMENTARA

  1. Neka jedna od njih kaze da trazi novog decka neka nastave dalje,mada ako to nije uspesno i ako su tvrdoglave,Ana bi trebala da bude srecna zbog drugarice i obrnuto.Svako prijateljstvo je jace od ljubavi,decko dodje i prodje drugarice ostaju ZAUVEK (naravno ako je to najjace i najiskrenije prijateljstvo)!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.