11956
“Nikad nisam bila zaljubljena”

“Nikad nisam bila zaljubljena”

11956
SHARE

Ana, 15: “Nikad nisam imala dečka i zato nikad nisam bila zaljubljena. Svi moji prijatelji su već bili u vezi, a ja ne. Šta treba da uradim?”

BRAVO: Ne brini, nisi jedina!

Draga Ana,

Nisu svi dečaci i devojčice bili zaljubljeni do 15. godine. I samo dve trećine devojaka tvojih godina su već imale dečka. Tako da nisi usamljena ako još nisi pronašla svoju prvu ljubav, ili ako ona nije pronašla tebe. Tebi se samo čini da si jedina devojka u svojoj okolini koja nije u vezi. Nemoj da se osećaš kao da si pod pritiskom. Ljubav se ne može siliti. A sigurno ne želiš da budeš sa dečkom, a da ga ne voliš. Ovakve veze nikad ne potraju. A ti tražiš ljubav. Momak za kojim će tvoje srce lupati sigurno je negde u blizini. Samo treba da ga pronađeš. Držimo ti palčeve da će se to desiti uskoro.

3508 KOMENTARA

  1. Pa sta?Ja imam trenutno 18 godina,punoletna sam,a do 16 godine se nikada nisam zaljubljivala niti sam imala decka,bas kao i ti.I uopste nisam brinula.U zivotu postoje mnoge bolje stvari od momaka i veza,veruj mi.Pa sta ako sve tvoje drugarice imaju decka?Ti cekas pravu ljubav,jedinstvenu.Opusti se,navrnuce neki vec nekad.U 17 godini ja sam se prvi put zaljubila,a tek ove godine,u februaru,sam stupila u vezu,a moje drugarice su bile pre mene u 3 veza.Pa?Zato ja imam najboljeg! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.