876
“Naša drugarica stalno laže”

“Naša drugarica stalno laže”

876
SHARE

Vera, 15: Moji prijatelji i ja smo nerazdvojni. Ali odnedavno smo primetili da jedna od naših drugarica stalno laže. Na primer, ona nam kaže da ima dečka, iako nam je iz njene priče prepune neverovatnih detalja jasno da ne govori istinu. Šta da radimo?

Bravo: Razgovarajte s njom iskreno

Draga Vera,

Grozno je kad osećaš da te neko laže. Ali da li je to stvarno tako? Ma kako njena priča zvučala, uvek postoji šansa da je istinita, pa nije dobro da je odmah optužite. Ako vam je ona kao prijateljica zaista bitna, onda pričajte s njom. Recite joj: “Mi treba da budemo iskrene jedna prema drugoj. Molim te uvek nam govori istinu”. Ako joj to kažete nežno i uviđajno, ona će shvatiti da vam je zaista stalo do toga. Stvorite kod nje osećanje da nije potrebno da vas impresionira pričama, već samo da kaže šta se stvarno desilo. Ako priča postane previše neverovatna, prekini razgovor rečima: “To je već previše za mene, hajde da pričamo o nečem drugom”.

101 KOMENTARA

  1. Pa da… Slažem se, mislim da sam odlučila definitivno :) Lara, isto je i kod nas! Ali isto… Devojčice ne puše sve, ali ima ih, nije da ih nema :D I da, svi su “sportisti”, bave se košarkom, tenisom, fudbalom, borilačkim veštinama itd. a ovamo puše po toaletima… Hahaha ma daj molim te, brukaju reč “sportista” kad sebe nazivaju tako! :D

  2. e ovako ja imam pitanje da li menstruacija uvek mora da bude crvena msm da je boja krvi ??? ako neko zna neka mi odgovori hvala unapred :))))

  3. moze i da ti prlja kao neka kafenkasta boja …meni je jedno nedelju dana prljalo a zatim kao malo crvenkasto..Kako je tebi ??

  4. help! moja drugarica je u zadnje vreme pocela da me stalno napada , zbog necega sto nisam uradila ili kada sam se posvadjala sa mojom najboljom drugaricom pocela je da je brani iako nije znala o cemu se radi …. ja ne znam sta da radim … help pls

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.