Start Let's Talk “Nakon seksa, ona odjuri u kupatilo”

“Nakon seksa, ona odjuri u kupatilo”

SHARE

Petar, 17: Nakon što sam ejakulirao, posle par sekundi iz vagine moje devojke poteklo je seme. Ona se nakon toga uznemirila i odmah otišla u kupatilo. To mi smeta jer želim da se nakon seksa mazimo. Znate li kako rešim ovaj problem?

Bravo: Koristite kondome ili papirne maramice

Petre, tvoja devojka očigledno ne voli kada joj sperma curi iz vagine nakon seksa. Moraš pronaći neko drugo rešenje, umesto maženja nakon odnosa. Najčistije rešenje jesu kondomi, jer se u njima sakuplja tvoje seme. Ako ga budete koristili, ona više neće odlaziti u kupatilo, jer sperma neće ostajati u njenoj vagini. Druga opcija jesu papirne maramice ili ubrusi. Ako su joj nadohvat ruke, tvoja devojka može da pomoću njih sakupi seme, tako da ono ne ide niz čaršave ili njene noge.

Takođe, trebalo i da popričaš sa njom i kažeš joj: “Mislim da je prelepo kada nakon orgazma nastavimo da se mazimo. Kada odeš u kupatilu, taj lep momenat prestaje i mene to čini tužnim.” Možda će ona tada odlučiti da to promeni. Ako naiđeš na negativan odgovor, morate biti spremni na kompromis i pronaći rešenje koje je OK i za nju i za tebe.

OSTAVI KOMENTAR