1167
“Mojoj mami se ne dopada moj dečko”

“Mojoj mami se ne dopada moj dečko”

1167
SHARE

Jasmina, 14: “Imam skoro 15 godina i već pola godine sam zajedno sa dečkom. On ima 16 godina i već je sve rekao svojim roditeljima koji su me lepo prihvatili.Ali, moja mama se ponaša neprijateljski. Uvek mi govori kako ne treba da budem naivna i da me on u stvari ne voli.  Ona kaže kako je on sigurno već imao mnogo devojka i da se samo igra sa mnom. Ona mi to govori toliko često da već počinjem da verujem u to. Šta da uradim?”

BRAVO: Potrudi se da na tvoje mišljenje o njemu ne utiču njene predrasude.

Draga Jasmina,

Žao nam je što tvoja mama ne može da se raduje jer si ti srećno zaljubljena. Čini se kako je ona jako zabrinuta da ti tvoj momak jednog dana ne slomi srce. Nažalost, njena briga je toliko izražena da tebi zagorčava život. Zato, to ne bi trebalo da se nastavi.  Nije u redu da ona tvog dečka prepoznaje kao nevernog, iako ga ni ne poznaje. Reci joj da si ljuta i tužna kad ona govori ružno o njemu. Ti svoja iskustva sa dečacima moraš da stičeš sama, jer svi veze doživljavamo na različite načine. Da li si je pitala zbog čega ona ima tako negativno mišljenje o momcima? Nadamo se da će tvoja mama ipak početi da se raduje onome što ti trenutno proživljavaš i da će biti srećna jer si ti srećna!

76 KOMENTARA

 1. Doco, bas sam htela da pitam gde si../??? :)– Hvalla..!!
  I, ‘ajde ne raspravljajte se vise oko mene, ostavite me na miru….The end..!!!!
  anime_girl 
  Pravilno se kaze ‘barbikama’, u to sam sto posto sigurna….!!!
  Ostavite me vise– ocigledno ste nasle ovde na meni da iskaljujete nesto, i da me vise vredjate, da se na meni pokazujete….Znate, to sto znate vi, znala sam i ja…Decka niko nije spominjao…..!!!!….!!!…. A, ako cete iskreno- ne mora da znaci da si zreo i ako imas 50,60 god. Ne saljite mi ‘savete’ vise, jer ovde vise ne dolazim(kao da vas je briga)…..Doco,veliki pozdrav, jedino smo se nas dve slozile, cak i oko Selene… CAO…!!! :(

 2. Ljudi imam VELIKI problem.
  PUCA MI KURCINA ZA OVIM JEBENIM TEMAMA I JOS GORIM KOMENTARIMA, ZAR NEMATE PAMETNIJA POSLA?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.