825
“Moji roditelji mi ne veruju!”

“Moji roditelji mi ne veruju!”

825
SHARE

Aleksandar, 14: Imam najbolju drugaricu s kojom provodim dosta vremena. Mi smo zaista to, samo prijatelji.Ali kad mojim roditeljima kažem da idem da radim nešto zajedno sa njom, oni uvek prokomentarišu nešto u stilu:”Slobodno nam reci ako ti je ona devojka”. Zbog toga sam uvek nervozan i stalno im ponavljam da mi ona nije devojka. Ali oni mi ne veruju, zato što se često družim sa njom. Kako da ubedim roditelje da sam sa devojkom “samo” jer želim da mi bude prijateljica?

Bravo: Kaži im da si razočaran!

Ćao Aleksandre,

Razumljivo je da si razočaran i uznemiren kada ti roditelji ne veruju. Oni očigledno ne shvataju koliko ti je bitno da prihvate tvoje prijateljstvo sa devojkom. Svojim komentarima ne stvaraju kod tebe osećaj da te shvataju ozbiljno. Ipak, ako žele da budu u dobrim odnosima sa tobom, morali bi to da promene. Zato, pokušaj da razgovaraš sa njima.  Recimo, kaži im nešto ovako: “Ja se družim sa njom, mi nismo zajedno i važno mi je da mi verujete i da prihvatite da sam razočaran i ljut kad svaki put sugerišete da mi je ona devojka”. Možda će onda konačno shvatiti koliko je tebi to važno. Uopšte nije lepo kada roditelji negativno komentarišu prijateljstva svoje dece. Zato, reci im šta ti je na srcu – roditelji ponekad mogu nešto da nauče od svoje dece. Pokušaj!

55 KOMENTARA

 1. A što se telefona tiče. . . dobila sam ga od VIP-a . . mami isteklo 2 godine, pa je sa produženjem ugovora dobila telefon koji ide meni.

 2. Dragi Bravo i svi ostali imam jedan ama bas veliki problem.Menstruacija mi kasni 6 dana.To sam rekla mami ali nisam joj rekla da cu ici kod doktora.Ustvari to nisam nikome rekla.Doktor me je pregledao i rekao mi je da je sve u redu ali da ce mi menstruacija kasniti jos mjesec dana radi razvoja.E međutim moja dosadna mama je rekla tati da mi menstruacija kasni i sada oni misle da saam trudna jer jos nisam dobila menstruaciju.Heelp my

 3. @Lady Girl kojoj hitno treba HEELP
  Pa objasni roditeljima da je sve uredu.Reci im da si bila kod doktora i da NISI TRUDNA.Tkodje reci im da im nisi rekla da ces ici kod doktora jer si se bojala da te nece pustiti, a tebi je zdravlje vazno.Nadam se da sam bar malo pomogla.

 4. Aleksandar je bas nestrpljiv, 
  ne ume malo da saceka ,msm ako ga smaraju neka slaze ,,devojka mi je ,pa sta”.
  oda ce ga pustiti, bas je nesnalazljiv

 5. Molim vas mozete li mi pomoci?

  Ja imam drugaricu *B.F.F* Znamo se iz vrticaa ali ona me ne shvata kada bi joj pricala o muzici ona bi me belo gledala ,kada bi joj pricala o ljubavi ona bi mi rela Eeej vidi onu slatu macu!!!!Postoji jedna devojcica koja me u svemu razumee ali nznm da li da mi obe budu bff illi da otkacim jednu ali ne bi bilo ferrr! sta da radim?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.