1234
“Moja drugarica je u vezi s momkom kojeg volim”

“Moja drugarica je u vezi s momkom kojeg volim”

1234
SHARE

Jelena, 14: Već nekoliko meseci zaljubljena sam u jednog prelepog dečka i pokušala sam sve da skrenem pažnju na sebe. Ipak, to nije upalilo. Sad je s njim u vezi jedna moja prijateljica i stalno mi priča kako je on sjajan. Ja sam i dalje jako zaljubljena u njega i osećam se grozno kad ih vidim zajedno. Šta da radim?

Draga Jeco,

Strašno boli kad ti prijateljica priča o lepim stvarima koje doživljava s nekim ko se i tebi sviđa. Svaka reč kao da te probada. Zato, ne muči sebe i priznaj sve drugarici ali i samoj sebi. Reci joj: “Ja ga jako volim i ne mogu da izdržim više da slušam o vama. Zato, ili nećemo pričati o tome ili ću se neko vreme družiti s drugim prijateljima.” Ako se bojiš da budeš tako direktna, reci joj to na blaži način. Recimo, kaži joj: “Hajde da ne pričamo toliko o momcima kad smo zajedno. Nemam momka, pa mi je onda te priče idu na živce.” Shvati koji od ova dva pristupa ti više odgovara. U svakom slučaju, nemoj dozvoliti da stvari ostanu kakve su sad.

71 KOMENTARA

  1. Marija
    I meni se to isto dešava. upravo danas mi jje nnajbolja ddrugarica, sestra rekla da petlja s mojim bivsim , mmomak kkoji mi se svidio na prvi poggled. dugo ssmo ppetljali ccak mi jje rekao da mu se sviđam i sve sve a nnakon mene jje počeo s nnekom ddrugom curom i jos su u vvz. A ta mmoja bff tželi da ostanemo u konkontaktu i isprva nnisam hhtjela al etto pristala saam

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.