704
“Moj prijatelj je zaljubljen u mene”

“Moj prijatelj je zaljubljen u mene”

704
SHARE

Helena, 13: Moj prijatelj me je nedavno zagrlio i poželeo da me poljubi. Stvar je u tome što se on meni ne sviđa i ne želim da budem s njim. Kako da mu kažem da prestane?

BRAVO: Reci mu jasno i glasno da ga ne želiš za dečka!

Draga Helena,

Izgleda da se tom momku jako sviđaš, ali on to pokazuje na način koji se tebi nikako ne dopada. To je ono što moraš i odmah da mu kažeš, jer on sam to ne primećuje. Ili možda primećuje, ali se nada da će jednog dana to proći kod tebe? Zato, nemoj da okolišaš već mu lepo reci: “Ne voli te i želim da me dodiruješ i ljubiš”. On treba da shvati da je njegovo ponašanje u tebi probudilo odbijanje a ne interesovanje. Ukoliko on ipak ne poštuje tvoje želje, potraži pomoć drugog muškog prijatelja. Tvrdoglavi i zaljubljeni dečaci uglavnom se urazume kad od drugog momka čuju da ostavi devojku na miru.

 

27 KOMENTARA

  1. HELP HELP HELP!!!!!!SA JEDNIM DECKOM SAM U VEZI PAR DANA SVIDJA MI SE ALI NISAM ZALJUBLJENJA U NJEGA,NE OSECAM NISTA PREMA NJEMU,DRUGARICA MI JE REKLA DA NE MOGU ODMAH DA GA ZAVOLIM..RASKINULA BIH ALI NE ZELIM DA GA POVREDIM A ZNAM DA BI I MENI BILO TESKO..STA DA RADIMMM PLEASE HELP!!!!!!! :(((((((((((((

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.