779
“Moj dečko se drugačije ponaša u školi”

“Moj dečko se drugačije ponaša u školi”

779
SHARE

Tanja, 13: “U vezi sam sa dečkom već 3 meseca i baš se volimo. A u školi on mene pomalo izbegava, a ja bih baš htela da za vreme odmora razgovaramo ili da se držimo za ruke. Probali smo to i ranije da radimo, ali smo valjda oboje previše stidljivi. Takođe, on je uvek okružen drugovima, a i ja sam. Šta da uradim?

BRAVO: Ne nerviraj se oko toga, vremenom ćete pokazati svoju ljubav!

Draga Tanja,

Ti želiš drugima da pokažeš da ste vi sada par. To je razumljivo. I normalno je da je malo teže to pokazati u školi. I ne pomaže to što ste oboje s drugovima. Mnogima je čak sasvim novo da neko ko im je prijatelj sada ima dečka ili devojku. Zato će se oni smejati i šaputati kada vas vide kako držite ruke, pa ćete se vi možda osećati postiđeno. Nemojte se nervirati tbog toga, doći će dan kada vas neće biti briga šta drugi misle i rade. Pokušajte prvo da se držite za ruke na školskom igralištu i dvorištu, i tako ćete se se osećati bolje. Korak po korak je najbolje rešenje.

94 KOMENTARA

  1. Hahahaha Dajana Halilovic mi je najbolja drugarica..XD Idem i sa njom i sa Saskom u razred..:) ajd mi posalji zahtev na fejsu..xD Ivana Mandić

  2. Hahahahaha Dajana je devojka mog brata,a Saska mi je drugarica,aj prvo ti meni posalji nesto mi nece,Andjela Škoric

  3. kakva crna LJUBAV??? pa ti jos bi jos trebala da se igras barbikama, pobogu!!! kuda ide danasnji svet, to je strasno… :/ 

  4. Tebi je jos dete rano da imas decka a kamoli da se drzite za ruke…Uzmi medu pa se drzi za ruke sa njim! xD

  5. Imam 14 godina 8. sam razred, svidja ni se jedan decak iz mog odeljena mislim da se i ja svidjam njemu jer mi stalno prilazi i prica samnom ali posto idem snjim u skolu vec 8 godina glupo mi je da mu kazem da mi se svidja ili cak da budem sa njim u vezi .Takodje mi je neprijatno jer mi je njegova sestra najbolja drugarica pokusala sam da joj kazem kroz salu da vidim kako ce da reaguje i rekla mi je”si ti luda pa on mi je brat”STA DA RADIM???????????????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.