850
“Moj dečko me izluđuje”

“Moj dečko me izluđuje”

850
SHARE

Branka, 15: “Već tri meseca imam dečka. Ipak, u poslednje vreme se sve češće svađamo. Ne želim da ga izgubim, ali čini mi se da nemam kontrolu nad situacijom. Šta sad da radim?”

BRAVO: Reci mu šta te muči!

Draga Branka,

Nije neuobičajeno da se nakon nekoliko nedelja veze, osećanja partnera drastično promene. Iako osećaj zaljubljenosti ostaje, leptirići u stomaku se lagano smiruju. Vaš sastanci postaju manje uzbudljivi jer postajete poznati jedno drugom. Možda si ti u početku stvorila drugačiju sliku o njemu, pa ti sad ne prija kad ga vidiš u drugačijem svetlu.  Ako je to slučaj, kaži mu, nek bude svestan toga.  Možda on nije ni svestan da nešto radi na pogrešan način. Ipak, ako su razlike među vama prevelike, vreme je da sebe upitaš da li ste vas dvoje zaista jedno za drugo. Ipak, nemoj da žuriš i raskidaš vezu. Prvo razgovaraj sa njim i pokušajte da utvrdite šta je problem u vašem odnosu. Sigurno i on želi da popravite svoj odnos.

11 KOMENTARA

  1. Pa zar ti je bolje da imas decka pa kakav god da je nema veze samo da ga imas ili da se stvore leptirici u stomaku…Zar ne vidis da je ovo narkoman… :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.