8440
“Mama mi ne dozvoljava da se upoznam sa simpatijom sa interneta”

“Mama mi ne dozvoljava da se upoznam sa simpatijom sa interneta”

8440
SHARE

Isidora, 15: “Već neko vreme četujem preko interneta s jednim dečkom, ali ga nisam lično upoznala. On ima skoro 18 godina. Rekla sam to svojoj majci, a ona mi je zabranila da se vidim s njim. Verovatno se plaši da bi to mogao da bude neki stariji čovek. Ali toliko bih želela da odem s njim u bioskop ili na kafu. Ne znam šta da učinim!”

BRAVO: Pokušajte da postignete kompromis

Draga Isidora,

Tvoja majka se verovarno brine zato što nisu svi baš iskreni na internetu. I u pravu je. Postoje odrasli sa kriminalnim i perverznim namerama koji ćaskaju sa decom preko neta. Ali naravno, postoje normalni momci i devojke koji internet koriste za četovanje, upoznavanje i slično. Generacija tvoje majke ipak nije imala internet kada je bila u tom uzrastu. Zato odrasli često ne mogu da shvate da se i preko interneta može zaljubiti. Zato pokušaj ponovo da razgovaraš s njom. Objasni joj da poznaješ mnogo drugih devojčica i dečaka koji su se zaljubili posle četovanja. Iako to nije baš tvoje rešenje iz snova, pitaj je da ide s tobom na prvi sastanak s njim. To je sigurnije za tebe. Ili da on dođe kod vas, ako može. Tako ga ona može upoznati, i stvoriti pozitivnu sliku o njemu. Onda će ti sigurno dozvoliti da nastaviš da se viđaš s njim.

 

3573 KOMENTARA

  1. tu sam pricala sam sa stefanom sorry….perka lezi i gleda tv doci ce za 10,15 min

  2. Imam problem
    Svidja mi se decko i mislim da sam zaljubljena u njega..ali on se ne svidja mojim drugaricama govore da je deda jer je 6 godina stariji, a njega znaju i moji roditelji i svi.Onda kada sam kod kuce sa njima on mi se ne svidja a kada ga vidim opet se vrate osecanja. Kada bih pomislila da je sa dugom ili da uopste prica sa nekom ja sam mnogo ljubomorna..smuvali smo se..i lepo mi je dok se ljubimo..ali kada dodjem kuci kao da necu da budem sa njim. Ima li uticaja na mene sto drugarice pricaju? sta da radim? jel se plasim raskida ili sto je stariji?

  3. Imam 14 godina 8. sam razred, svidja ni se jedan decak iz mog odeljena mislim da se i ja svidjam njemu jer mi stalno prilazi i prica samnom ali posto idem snjim u skolu vec 8 godina glupo mi je da mu kazem da mi se svidja ili cak da budem sa njim u vezi .Takodje mi je neprijatno jer mi je njegova sestra najbolja drugarica pokusala sam da joj kazem kroz salu da vidim kako ce da reaguje i rekla mi je”si ti luda pa on mi je brat”STA DA RADIM???????????????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.