1674
“Kako da smršam?”

“Kako da smršam?”

1674
SHARE

Staša, 14: Visoka sam 177 cm i teška 75 kilograma. Plašim se da sam previše krupna i zato želim da smršam. Ali na koji način?Već dve godine se bavim košarkom i trbušnim plesom. Međutim, nisam izgubila ništa. Možete li mi pomoći?

Bravo: Unesi promene u svoju ishranu!

Draga Staša,

Tvoja težina nije prevelika, već je normalna. Tebi se verovatno ne čini normalnom, jer se porediš s veoma mršavim devojkama. Zbog toga što pored njih deluješ krupno, ne osećaš se prijatno. Ipak, tvoj odnos visine i težine je normalan i to je ono što je bitno. Ono što možeš da uradiš jeste da se hraniš zdravije, odnosno, da napraviš drugačiji plan ishrane. Možeš razmeniti iskustva s drugim mladim ljudima na netu i naučiti kako da sebi spremiš nešto ukusno i zdravo. Ipak, ne zaboravi da se tvoje telo sad menja i zato nemoj da budeš prestroga prema njemu.

58 KOMENTARA

  1. @Natascha ♥ beFour ♥ and ♥ Shakira ♥ da,38….ali dobro ne brinem se ja,valjda cu se ugojiti jednom..a i svi moji u porodici su bili mrsavi….a mrsavost zavisi od gena…..

  2. Heeeeeelp!! Nemam apetit..!!!  (imam 13 god. visoka sam 158 i teska 45 kg… zadovoljna sam svojim telom, ne zelim da se ugojim,(svi mi kazu da sam zgodna i da sam taman kako treba) ali takodje ne bih volela da msrsam jer bi to onda bilo previse i mislim da bi vec bilo anoreksicno. Problem je u tome sto ja ne mogu da jedem!!! Mama mi  stalno prica da cu se razboleti i da cu biti anoreksicna, ja to znam ali u poslednje vreme jedva pojedem i svoja omiljena jelaaaa!!! STA DA RADIM?!?!?!?

  3. Visoka sam 159 i imam 53 kile…Zelim da imam 45!Viktorija Bekam je za 28 dana izgubila 12 kila!Nadam se da cu ja uspeti za dvadeset da izgubim osam!

  4. ja sam visoka 1,60 a imam 50 kila……………:((((((((((((( zeeliim daa smrsaamm……Inace ova cura je bas zgodna bar po ovoj slici ako je to ona :P

  5. Visoka sam 172 cm i imam izmedju 55-58 kila,ako ne i vise.
    Mislim da sam debela,jer imam velike butine,a bavim se folklorom i baletom vec 5 godina skoro.
    Da li treba da smrsammm?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.