3000
“Kako da se poljubimo?”

“Kako da se poljubimo?”

3000
SHARE

Dušan, 14: Dve nedelje imam devojku i puno vremena provodimo zajedno. Ipak, još se nismo usudili da se poljubimo. Mene je sramota i da govorim o tome, jer se bojim da će nešto poći naopako. Kako da nadvladam ovaj strah i ubedim je da se poljubimo? Molim vas, pomozite mi.

BRAVO: Samo to uradi, ako se osećaš tako!

Ćao Dušane,

Prvi poljubac je nešto posebno. Ipak nije to ništa toliko ozbiljno, već samo deo ljubavi.  Razmisli o tome: Šta loše može da se desi? Ona je već tvoja devojka i sviđaš joj se. Poljubac je samo način da se privlačnost pokaže bez reči.  Stvar je u tome što neko mora da preuzme inicijativu, a izgleda da si to ti. Ako si ipak nesiguran, pronađi pravi momenat i reci joj “Tako bih želeo da te sad poljubim!” Odmah obrati pažnju na njeno lice. Da li se smeje i gleda te u oči? Onda je uzmi u svoje naručje i veruj sebi: poljubi je! Za početak to može da bude mali poljubac, tek toliko da se probije led. Inače, normalno je da parovi ne pričaju baš non-stop. Pronađite nešto što volite da radite a što ne zahteva konstantno čavrljanje. I ćutanje može da bude jako romantično.

670 KOMENTARA

  1. Miss:13
    Bravooo,help.Zaljubljena sam u decka starijeg od mene dve godine.Ne ostvarujemo nikakav kontakt,a i sramota me je da mu pridjem.Kada ga gledam na odmorima cesto i one mene pogleda pa onda skrene pogled.Sta da radim?Ocajniciki mi treba pomoc!Ne mogu da izdrzim!Treba mi pomoc ili neki savet da mu se priblizim a da se ne osramotim!Unapred hvala!<333333
    Najbolji stee!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.