Start Let's Talk Kako da odaberem prave uloške?

Kako da odaberem prave uloške?

SHARE

Ćao svima! Vidim da imate odgovor na sva pitanja pa se nadam da ćete imati i na moje… Za razliku od mojih drugarica koje boli stomak i muka im je itd, meni menstruacija ne stvara takve probleme ali mi se tih dana pojavi svrab i neko peckanje. I znojim se više u tom predelu… Jednostavno, ne osećam se ok… Pretpostavljam da je to do uložaka, ali pošto sam probala sve i svašta, sad već ne znam šta da tražim i na šta da obratim pažnju. Ako imate neki savet, značilo bi mi! Hvala!

BRAVO: Nisi jedina koja ima ovaj problem… Problem je još veći kada dođe toplo vreme. Naša koža pati ako joj primaknemo materijale koji ne propuštaju vazduh. Nije bitno da li je u pitanju kapa, čarape ili majica – ukoliko se „umotamo“ u sintetiku, koža ne može da diše. Čim koža ne može da diše, ona reaguje. Kod nekih su te reakcije burne, kod nekih nešto slabije, te se kreću od blagog peckanja i svraba, do većih promena na koži (bubuljice, razni osipi). Slično reaguje i koža intimnih delova, s tim što je ona još osetljivija. Zato je jako bitna higijena (posebno u onim danima u mesecu) ali se savetuje i nošenje pamu
nog donjeg veša, kako bi se iritacije izazvane nekim veštačkim materijalima izbegle. Naime, pamuk je (još uvek) najprirodniji izbor za našu odeću. Što veći procenat pamuka – to ste sigurniji. Tako je i sa izborom uložaka… Moraš da nađeš onaj koji tebi odgovara, veličinom, oblikom, debljinom, ali i vrstom materijala. Od nedavno na našem tržištu mogu da se kupe novi kvalitetni ulošci po pristupačnim cenama, a koji imaju nekoliko različitih linija – od onih namenjenih posebno osetljivim damama (sa bokvicom Bella Herbs Sensitive Plantago), preko uložaka za vrlo aktivne osobe (Bella for Teens), do Bella Perfecta uložaka sa višestrukom zaštitom ili dnevnih uložaka Bella Panty Intima sa 100% pamučnim površinskim slojem. Ono što je važno jeste da svi ovi ulošci omogućavaju koži da diše. Možda među njima pronađeš uložak koji baš tebi odgovara! Baci pogled na njihovu FB stranicu BellaSrbija.

Imaš li pitanje za rubriku Let’s Talk? Pošalji ga na našu e-mail adresu bravoportal@color.rs (u subject stavi “Let’s talk”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu BRAVO! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Promo

 

OSTAVI KOMENTAR