478
“Kako da je pozovem u izlazak?”

“Kako da je pozovem u izlazak?”

478
SHARE

lets talk

Jovan, 13: “Hteo sam svoju simpatiju da pitam da li hoće da ide sa mnom u bioskop, međutim, kada sam to podelio sa svojim prijateljima, oni su joj to rekli. Sada se plašim da je pitam.”

BRAVO: Samo napred

Dragi Jovane,
Šteta što su tvoji prijatelji upropastili tvoju šansu. Reci im da to nije okej i da od njih očekuješ da ne rade tako nešto. Ipak, možda zadrži to za sebe sledeći put, jer ću uvek biti dečaka i devojčica koji odmah preuzimaju inicijativu, čak i kad nemaju veze sa tom situacijom. Uprkos tome, nema problema u tome što ona već zna šta ti želiš. To čak može biti prednost za tebe. Kaži joj: “Ćao! Zahvaljujući mojim prijateljima, ti već znaš da sam hteo da ideš sa mnom u bioskop. Da li bi htela?”

13 KOMENTARA

  1. @Bravo, imam za domaci iz srpskog da napisem sastav u obliku rasprave na temu pusenje (ni)je stetno za zdravlje
    moze mala pomoc?

  2. Imam 14 godina 8. sam razred, svidja ni se jedan decak iz mog odeljena mislim da se i ja svidjam njemu jer mi stalno prilazi i prica samnom ali posto idem snjim u skolu vec 8 godina glupo mi je da mu kazem da mi se svidja ili cak da budem sa njim u vezi .Takodje mi je neprijatno jer mi je njegova sestra najbolja drugarica pokusala sam da joj kazem kroz salu da vidim kako ce da reaguje i rekla mi je”si ti luda pa on mi je brat”STA DA RADIM???????????????

    • Bas mi je zao!!! Mislim mladja sam od tebe jednu god,ali ipak cu reci sta mislim…. Jakoo si u teskoj situaciji,mislim bilo bi ok da taj decko nije brat od tvoje najbolje drugarice !!!! Ali ako ti je ona BFF,mozda bi trebala varem da te saslusa,pomogne…ja mislim da bas pravaa BFF bi ti pomogla,a ne poludela O.o Ali ti trebas da odlucis! Ja bi svojoj BFF rekla,posto i ona ima brata….moja bi crkla od smeha kad bi joj rekla da sam zaljubljena u njenog brata :D Samo da pojasnim,ja mislim da treba da kazes svojoj BFF,pa ako se slozi.mozda njenog brata pitas za izlazak,vezu…. Sory ako ti moj savet nije pomogao :(

  3. Imam jakoo velik problem,malo mozda smesan… Svaki put kad vidim jednog Relju,u koga sam zaljubljena,ja pobegnem u WC…..nzm zasto to radim…onda mi drugarice kazu da sam smesna i da treba da se vratim,ali ja se uvek izblamiramm!!! npr. prosli put sam pala na dupe :(

  4. Mozeteee li za promenu da komentarisete artikl? Saljitee mejlove ako hocetee savete ili postere. Treba da bude kratko, jasno i romanticno. Po mogucnostii kreativno :-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.