1091
“Kako će on reagovati na moje male grudi?”

“Kako će on reagovati na moje male grudi?”

1091
SHARE

Ana, 15: Želim da imam seks s mojim dečkom, ali se bojim njegove reakcije kad prvi put vidi moje male grudi. Šta da radim?

Bravo: On je zaljubljen u tebe i voli te takvu kakva jesi!

Draga Ana,

Ti se bojiš da će ga tvoje grudi odbiti. Ali, zašto bi? OK, ti bi možda želela da imaš veće grudi, ali tvoj dečko možda ne misli da su one premale. Rećićemo ti i nešto što malo devojaka zna: mnogo momaka zapravo voli male grudi.

Svi su pomalo nervozni kad prvi put treba da se prikažu goli pred nekim. Možda je i tvoj momak isto tako nesiguran u sebe, možda se pita da li je njegov penis dovoljno veliki. Momci su često zabrinuti za to, iako devojke o tome ne razmišljaju. Sigurno je da te on voli takvu kakva jesi i da će biti uzbuđen kad te prvi put vidi bez odeće. Sitni detalji koji ti se ne dopadaju na svom telu tada više neće biti bitni, jer se zaljubljujemo u celu osobu, a ne u njene pojedine delove. Tvoj momak te voli u celosti, uključujući i tvoje male grudi. Zato mu veruj kada ti kaže da mu se dopadaš.

103 KOMENTARA

  1. brt ako te je video obucenu i kad te vidi golu grudi su ti iste sem ako se nisi napucavala tad su ti bile moozda “vece” ali mozda nznm zbg cega se cimas :P glupost..i ja msm da imas trip od prvog puta…veruuuj nije to nista strasno ;) :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.