1185
“Da li smo zajedno iz navike?”

“Da li smo zajedno iz navike?”

1185
SHARE

Jasna, 16: Dve godine sam u vezi s dečkom. Sad više ne znam da li ga zaista volim, ili sam jednostavno navikla da budemo zajedno. Kako da to proverim?

BRAVO: Obrati pažnju kad ste zajedno!

Draga Jasna,

Posle dve godine veze, jako osećanje ljubavi često se transformiše u neke druge emocije.  Sad kad se odlično poznajete, to može biti nešto što ti pričinjava zadovoljstvo ili ti se čini kao ograničenje. Da bi znala šta je u pitanju, postavi sebi par pitanja. Na primer: “Da li ga viđam iz navike ili mi nedostaje?” “Da li se osećam posebno dobro kad je blizu mene ili ne primećujem razliku?”. U narednih par nedelja, ponovo sebi postavi ovakva pitanja. Navika i svakodnevni život nisu uvek loša stvar. Važno je da se ti osećaš dobro u tome. Ipak, ako ti nešto nedostaje, probaj da menjaš stvari. Moguće je da si se ti već promenila pa ti se tvoj momak ne čini više kao pravi izbor. S druge strane, možda je sve u redu – probaj da uneseš nešto u svoj život, neku uzbudljivu promenu. To će sigurno imati i pozitivan efekat na vašu vezu.

 

175 KOMENTARA

  1. Pomagajte! Nedavno sam upoznala 2 slatka tipa! S i P(da ne pisem imena) Obojca su mi dali brojeve i redvno smo se culi! Kada sam shvatila da sam se zaljubila u P, obojci sam to priznala! Medjutim , S je rekao:nemoj pogresno da me shvatis al’ on nije za tebe! Dok sam pricala sa P slucajno mi je izletelo iz u sta:S kaze da nisi za mene. Onda sam shvatila da sam pokresila, ali prekasno! Jer sam poruku koju mi je S poslao vec prosledila P! Nakon nekoliko dana , zwao me je S i rekao: zasto si rekla P da sam rekao da nije za tebe? Dugo smo raspravljali a on je rekao: On ce se pre naljutiti na mene nego na tebe! Molim te reci da si slagala kad te bude zwao! Al’ on me ne zowe! Jer je S rekao da on to nikad ne bi rekao ! Sta da radim? Zgazila sam sebe! Zelim wratiti wreme , al’ ne mogu!

  2. Molim vas za pomoc… ovako stoje stvari,, prvog decka imala sam pre 2 godine ,tad sam se naravno i prvi put poljubila .. iako  sam dozivela prvi poljubac danas me strah da se poljubim sa nekim.  Zbog toga odbijam momke do kojih mi je stalo jer se plasim da ce reci da ne znam da se ljubim..Kazite mi kako da se oslobodim tog straha?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.