2559
“Da li sam previše mlada da bih imala dečka?”

“Da li sam previše mlada da bih imala dečka?”

2559
SHARE

Mirjana, 12: “Već neko vreme imam dečka. On ima 14 godina. Uglavnom se samo držimo za ruke, ali ne pred drugima, a ja bih htela uskoro da ga poljubim. Da li je OK da imam dečka? Ili je prerano?”

BRAVO: Naravno da je u redu

Draga Mirjana,

Verovatno si jedna od prvih devojaka u tvom razredu koja zna kako je biti zaljubljena. To te možda i zbunjuje. Ali ako je tebi sjajno u društvu tog dečka, nema potreba da bilo šta menjaš. Držite se za ruke, razmenjujte prve poljupce i budite zaljubljeni. To je sjajno. S 12 godina, ti si spremna za to – uživaj u svakom momentu i novom iskustvu!

134 KOMENTARA

 1. Dragi bravo, 
  Imam 13 godina, 
  skoro sam se zaljubila u decka koji ima 14 godina. Zove se Nikola. Ne znam kako da.mu kazem da mi se jako svidja, a da situacija bude gora, nasi roditelji se druze.
  Uskoro svi idemo na more. Da li da tamo nesto pokusam?
  Hvala unapred, Kristina.

 2. znam da mozda nisam na pravu stranu usla ali,molim vas moze te li u bravu da malo vise pisete o Justinu i naj vaznije dajete njegove postere..Volim vas :)
  BY:Anja

 3. Iskrena da budem, mislim da je to još uvek rano za dete od dvanaest godina, ali dobro. Ja imam 13 i po, i još nisam imala dečka. Sviđa mi se naravno neki, ali on to ne zna. Sve jedno, i da zna, on je moja simpatija, a ne dečko. Prerano je, prerano!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.