4992
“Da li da dam bivšem drugu šansu?”

“Da li da dam bivšem drugu šansu?”

4992
SHARE

Kristina, 15: “Moj bivsi dečko i ja raskinuli smo pre godinu dana. Ali, u poslednje vreme smo se ponovo zbližili. Svaki put kada me zagrli, u meni se ponovo probude osećanja prema njemu. Mislim da i on isto oseća, ali se ne usuđujem da ga pitam o tome. Šta da radim? Da li da pokušam ponovo sa njim?”

Bravo: Razgovorom ćete pojasniti situaciju.

Draga Kristina,

Izgleda da su se vaša osećanja jedno prema drugom ponovo rodila. Želja da se intimno grlite i da uživate zajedno nije potpuno prijateljske prirode. Ako si još uvek nesigurna u svoja osećanja, onda jednostavno porazgovaraj sa njim o tome. Vi se dobro poznajete i već ste proživeli jedan period života zajedno. Razgovorom ćete pojasniti situaciju. Postoji mnogo parova koji su tek u drugom pokušaju shvatili šta osećaju jedno prema drugom. Tada priznaju stare greške, pokaju se i pruže jedno drugom drugu šansu sa nadom da će im tada biti bolje nego prvi put. Ipak, budi oprezna: samo ako ste sigurni u svoja osećanja onda treba da pokušate ponovo, kako ne biste napravili iste greške. Samo hrabro!

3512 KOMENTARA

  1. Mozete li mi,molim vas,reci kako da vam posaljem svoj problem jer ne znam kako to da uradim.A zaista imam veliki problem.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.