Start Let's Talk “Bojim se mature”

“Bojim se mature”

SHARE

Ivana, 14: U školi imamo časove plesa kako bismo se pripremili za matursko veče. Međutim, mene još uvek niko nije pitao da mu budem pratilja.

To me čini jako tužnom. Da li bih ja trebala da pitam nekog momka? Meni je to jako teško jer nemam mnogo samopouzdanja. Možete li mi pomoći?

BRAVO: Pronađi dečka koji je takođe stidljiv

Draga Ivana,

Pripreme za maturu koje organizuje tvoja škola sigurno su jako zanimljive. Svaka devojka se nada da će pronaći sjajnog momka za partnera i obrnuto. Mnogi se boje da će biti odbijeni i zato i ne žele da pitaju: “Da li želiš da ideš na maturu sa mnom?” Ipak, ti ne moraš da čekaš i nadaš se, već nešto možeš uraditi i sama. Pošto si i sama takva, pronađi momka koji je takođe stidljiv – on najbolje razume kako je teško prići nekom. On će sigurno biti prijatno iznenađen što si ga pitala i možda i pristane. Ako ti je i to previše, postoji i još jedan lakši način. Probaj da udružiš snage s drugaricom koja takođe nema partnera. Pronađite dvojicu momaka i pusti nju da pita :”Da li biste s nama išli na maturu”. U parovima, stvari postaju lakše. Možda taj dečko ne bude baš tvoj momak iz snova, ali će ti sigurno učiniti da provedeš lepše veče. Nadamo se da ćeš uživati!

48 KOMENTARA

  1. Cao ljudi ako neko moze da mi pomogne imam 2 pitanja.
    1. Strasno se bojim mature,mislim onog testa za mene je to strasno jer se plasim da necu ostvariti svoj san i upisati ono sto zelim ako neko moze da mi da par saveta vezano za ovo.
    2.Takodje se bojim i onog drugog dela poslave,bojim se da cuostati sama bez partnera i da me niko nece pozvati,moze te li da mi date par saveta kako da decacim zapadnem za oko pa da me pozovu na matursko. Unapred hvala!!!!

OSTAVI KOMENTAR