5940
“Bivši dečko priča ružno o meni”

“Bivši dečko priča ružno o meni”

5940
SHARE

Svetlana, 13: “Otkako sam raskinula sa dečkom, on je krenuo da širi laži o meni. Ogovara me pred mojim prijateljima što me čini jako ljutom i poniženom. Ne znam kako bih trebala da reagujem. Šta da radim?”

BRAVO: Priđi mu i reci da nije fer to što radi, kao i da te jako povređuje

Draga Svetlana,

Tvoj bivši dečko verovatno tako reaguje jer se i sam osetio povređenim nakon raskida. Potrebno je neko vreme da bi bol nestao, ali to nikako ne opravdava njegove postupke. Razgovaraj sa njim i reci mu koliko ti smeta što te ogovara. Reci mu npr. “Nemoj da govoriš neistinu o meni drugima. Više nismo zajedno a ja ne pričam ništa loše o tebi, pa želim i da se ti ponašaš tako”. Možda je potrebno vreme pre nego što on shvati da je njegovo ponašanje krajnje nezrelo. Takođe, razgovaraj sa svojim prijateljima i pitaj ih da li više veruju tebi ili tvom bivšem? Tad ćeš dobiti pravu sliku ko od njih ti zaista veruje i zaslužuju da mu se poveravaš. U svakom slučaju, ne sumnjaj da će tvoj nekadašnji dečko prestati sa takvim ponašanjem, a ti probaj da ne pridaješ značaj tome, iako znamo da je to vrlo teško.”

3480 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

    link to youtube.com

    good song<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.