157
Tortured Soul u Bitef Art Cafeu

Tortured Soul u Bitef Art Cafeu

157
SHARE

tortura

Poznati soulful house trio, Tortured Soul, konačno 19. jula stiže u prestonicu i poznati beogradski klub koji neguje živu muziku, Summer Stage BitefArtCafe.

Pre nego što su DJ-evi evoluirali u globalne superzvezde, muzičari su nosili štafetu. Tortured soul ne pokušava namerno da promeni logiku electronic dance muzike svojim muzičkim umećem, ali su živi dokaz da se ova muzika može osloboditi iz DJ pulta i preneti na nastupe uživo. A za ovu njujoršku senzaciju kažu da predstavlja budućnost house muzike.

 

Bend je sastavljen od tri različite muzičke individue koji u svoj zajednički projekat unose naizgled nespojive muzičke elemente, od kojih stvaraju nešto apsolutno vizionarsko. Kombinuju staro i novo, soul, jazz, funk, pop, house… Stvarali su pod uticajem Prince, Heatwave i Kool & The Gang, unoseći individualne karakteristke sva tri člana benda.

Sada već poznati na svim kontinetima, Tortured Soul učestvuju na najpoznatijim svetskim festivalima i skupljaju pohvale umetnika kao što su Barry Manilow i Lanny Kravitz.

Zanimljivo je da se njihova muzika koristi kao soundtrack u buticima širom sveta, kao što su GapAmerican Eagle Outfitters i Hollister.

Karte se mogu kupiti svaki dan u Summer Stage BitefArtCafe klubu od 8-22:00. cena je 700 RSD u donjem delu kluba i 1000 RSD u gornjem delu kluba.

MTV vam poklanja 5×2 ulaznice za nastup Tortured Soul. Odgovorite tačno na postavljeno pitanje – i karte mogu biti vaše!

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.