154
Manu Chao posle 11 godina u Beogradu

Manu Chao posle 11 godina u Beogradu

154
SHARE

2

Poznati muzičar i aktivista Manu Chao nastupiće u beogradskoj Hali Pionir 14. septembra u organizaciji AAA produkcije. Multikulturna zvezda Manu Chao stiže u Beograd sa svojim bendom La Ventura, još jednim od projekata koji otvara novu stranicu njegove izuzetne, impresivne karijere.

Pored bivšeg frontmena sastava Mano NegraJose-Manuela Tomasa Artura Chaoa, danas poznatog kao Manu Chaoa, u kvartetu su još iMadjid Fahem na gitari, potom Philippe Teboul na bubnjevima iGambeat na bas gitari. Neobičan bend je prvobitno bio formiran kao eksperiment, međutim, već na prvim nastupima pokazalo se da je čuveni muzičar opet pronašao uspešnu i dobru formulu. U proteklih nekoliko godina, njihove energične nastupe videlo je više stotina hiljada ljudi širom sveta.

Rock kvartet Manu Chao La Ventura predstaviće publici u Dvorani Pionir najpoznatije pesme iz velikog muzičkog opusa Manu Chaoa, ali i nove pesme o ljubavi, životu u emigraciji i borbi za bolji svet, koje do sada nikad nisu objavljene. La Ventura je intiman, kolorističan set kojim francuski muzičar, kao i do sada u svom stvaranju, uveseljava svoje poklonike neverovatnom mešavinom različitih muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do rege muzike. Gde pronalazi inspiraciju večiti buntovnik Manu nedavno je izjavio: “Ulična kultura je nepresušan izvor ideja i novih ritmova, inspiraciju pronalazim i u lokalnim scenama različitih zemalja i nacionalnosti.”

Iskrenost jednog od najuticajnijih muzičara današnjice Manu Čaoa niko ne dovodi u pitanje, iz jednog prostog razloga – svaki njegov nastup predstavlja istinsko predavanje obožavaocima. O njegovim nezaboravnim koncertima – 2002. godine na Tašmajdanu, 2008. godine na Exitu i rasprodatoj dvorani 2011. godine u Novom Sadu, dugo se pričalo i prepričavalo da su vanserijski i nabijeni dobrom energijom i emocijama.

Prodaja ulaznica za koncert Manu Chao La Ventura počinje u ponedeljak 15. jula preko sajta www.gigstix.com. Inače, ulaznice se mogu kupiti od 22. jula i na prodajnim mestima Gigs Tix i Corner Shop-ovima širom zemlje. Samo najbrži fanovi biće u prilici da nabave ulaznice po promotivnoj ceni od 2.000 dinara. U pretprodaji cena ulaznica je 2.500 dinara, a na sam dan koncerta cena ulaznica će iznositi 3000 dinara.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.