Start How to Vodič za savršeno ljubljenje

Vodič za savršeno ljubljenje

SHARE

How To2

Našla si novog dasu. Jaaako ti se sviđa, ali nije baš vičan ljubljenju? Želiš da te dragi ljubi baš onako kako si zamislila? Prati naše savete i uživaj u rezultatima.

1. PREUZMI KONTROLU
Ti i tvoj dragi se ljubite. Nežno preuzmi kontrolu tako što ćeš ruke staviti na njegove obraze i navoditi njegove usne. Na taj način ti kontrolišeš pokrete njegovih usana.

2.NEKA TE PRATI
Zaustavi se kad god poželiš i reci svom dragom: “Obožavam da se ljubim. To me najviše pali.” Potom ga poledaj i reci: “Hoćeš li mi pokazati kakav je osećaj kad te ja ljubim?”

3. UVEDI GA U FANTAZIJU
Reci mu da si pre neku noć sanjala kako te ljubi i kako je bilo predivno. Nije bitno da li je to isitina ili ne. Važno je da mu na finjaka predložiš novu tehniku ljubljenja, a da ga ne uvrediš. Ukoliko ne možeš rečima da mu objasniš, pokušaj da mu pokažeš.

4. POHVALI GA
Obavezno mu daj do znanja kada te ljubi baš onako kako si zamislila. Ako radi nešto što ti posebno prija, ponovi to na njemu i pitaj ga da li mu prija koliko i tebi. Ukoliko i ne radi najbolje, ipak ga nemoj direktno “navigirati”, rečima tipa ‘levo’ , ‘desno’ itd. Ukoliko mu počneš objašnjavati tačno šta treba da radi, shvatiće to kao kritiku i urušićeš mu ego.

5. PONAVLJAJ

Nemoj da pretpostaviš da će posle samo jednog puta shvatiti čitav proces ljubljenja. Frajerima često treba podsećanje (da, čak i kad se radi o ljubljenju ili seksu). Ponovite ove kul vežbice koliko god puta je potrebno, dok god ne savlada tehniku savršenog ljubljenja.

OSTAVI KOMENTAR