490
Taylor Swift: Menadžeri mi nisu dozvoljavali da objavim pesmu “Sweeter Than Fiction”!

Taylor Swift: Menadžeri mi nisu dozvoljavali da objavim pesmu “Sweeter Than Fiction”!

490
SHARE

LONDON : Taylor Swift Switches On Westfield Christmas Lights.

Taylor Swift objavila je pesmu “Sweeter Than Fiction” koju je uradila za film “One Chance”, ali kaže kako je njen menadžment bio protiv te ideje.

“Morala sam da se borim za objavljivanje ove pesme jer je ideja da pravim pauze između dva albuma i dam ljudima priliku da malo odmore od mene”, ispričala je ona u intervjuu za BBC Newsbeat. “Morala sam da idem unaokolo i pitam ljude, ‘Mogu li molim vas da izbacim nešto?’ iako je ideja da budem tiha. Moji menadžeri i diskografska kuća bili su u fazonu ‘Nema nove muzike dok ne snimiš sledeći album’, ali kad sam pogledala film, znala sam da moram biti deo njega. Svako ko ga pogleda dobiće inspiraciju da uradi nešto, napiše pesmu, ostvari ono što želi ili podrži nekog ko ima san.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. Sto mrzim to smo menadzment upravlja poznatim licnostima….Sweeter Than Fiction je prelepa pesma i drago mi je sto ju je Tay objavila. :D Tay ♥

  2. Ali ipak je pobedila menadzment i napravila pesmu! :D
    Nemogu oni njoj da kazu da li ce objaviti pesmu i snimiti je ili ne. Ona da hoce moze da napise i otpeva novu pesmu vec sledece nedelje,ali Taylor se nikada ne bi nikome zamerala jer zna da oni time ne bi bili zadovoljni ♥
    A Sweeter Than Fiction je predivna! ^^ :)

  3. Kako mi ti menadžeri idu na živce. Pogotovo zbog toga što upravljaju Twitterima, Faceboocima i tako dalje. Ni Taylor a ni bilo koja druga zvijezda nisu mašie koje zarađuju novac kako bi menadžeri mogli biti plaćeni.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.