Start How to Škola šminke – neverovatne trepavice

Škola šminke – neverovatne trepavice

SHARE

SIPAUSA30038996_000223
Katy Perry je uvek savršeno našminkana

Osnovni kurs
Sa pravom maskarom i nekoliko tajnih trikova imaćeš seksi pogled kao Katy Perry.

Duge trepavice
Uzbudljv i zavodnički pogled
Dugačke trepavice automatski čine tvoj pogled senzualnijim. Sa specijalnom maskarom možeš produžiti trepavice. Ako su ti trepavice kratke, onda ti nije potrebna deblja četkica. Ukoliko imaš dugačke trepavice, polukružna četkica idealna je za tebe. Tako ćeš istaći trepavice i delovaćeš zanosno.

EXTRA TIP!
Da bi vizuelno produžila trepavice, nanesi maskaru ne samo sa donje strane, već i sa gornje. Zatvori oči, četkicom pređi preko trepavica odzgo ka dole. Potom kao i obično nanesi maskaru.

Bujne trepavice
Volumen maskara
Za bujnije trepavice preporučujemo ti dve maskare. One sadrže specijalnu formulu sa kolagenom. Velika četkica (dva puta veća od normalne četkice) daje i kratkim trepavicama dodatni volumen.

Trik sa puderom
Bujnije trepavice bez nove maskare? Pre nanošenja maskare stavi malo pudera na trepavice. Puder ostaje na trepavicama i tako ih automatski čini debljim.

Efekat veštačkih trepavica
Nemaš vremena da zalepiš veštačke trepavice?
Ili možda nisi dovoljno strpljiva za taj pipav posao? Nema veze! Da bi postigla volumen i dužinu veštačkih trepavica, potrebna ti je prava maskara, sa posebno debelom četkicom pomoću koje ćeš postići neverovatno privlačan pogled. I sve to na brz i povoljan način.

Pravilno nanošenje
Ovako to rade poznati šminkeri:
Maskaru stavljaj cik-cak pokretima na gornje trepavice. Tako će više boje ostati na trepavicama.

Maskara koja se ne zgrušava
Budi savršeno našminkana i posle nekoliko sati
Da li ti je ovo poznato? Ujutro, kad staviš maskaru, oči ti sjajno izgledaju, dok posle podne oko očiju primećuješ ružne tragove maskare. To se često dešava ako utrljavaš kremu ili korektor jer se njihovom upotrebom koža masti. Zato ti je bolje da koristiš puder jer on sprečava mašćenje kože. Vodootporna maskara ostavlja mnogo manje fleka nego obične maskare.

Trik sa uvijačem za trepavice
Pre nanošenja maskare uvijačem oblikuj trepavice. Profesionalni savet: Ugrej uvijač fenom, pa će trepavice imati lep oblik tokom čitavog dana.

Extra tip:
Želiš još više volumena i duže trepavice? Onda stavi podlogu za maskaru – tako će ti trepavice biti bujnije. Prednost ove podloge za maskaru jeste i ta što neguje trepavice. Ostavi kratko da se osuši i zatim, kao i obično, stavi maskaru! Savršeno!

SHARE
Prethodni članakSlobodno pitaj!
Naredni članakMiley Cyrus na jedan dan

OSTAVI KOMENTAR