Start How to Šest nežnih ljubavnih igrica

Šest nežnih ljubavnih igrica

SHARE

howto glavna

Poljupci, maženje i leptirići u stomaku: uzbudljive igrice u krevetu mogu da izazovu sevanje varnica! Ne morate da spavate zajedno da bi vam bilo lepo.

Imaš veoma slatkog momka kog voliš najviše na svetu. Totalno ste zaljubljeni jedno u drugo i stalno vam rade leptirići u stomaku. Neprestano se ljubite i mazite iako ne želite da idete dalje od toga. BRAVO vam daje nekoliko saveta kako možete biti još nežniji jedno prema drugom. Naše zavodničke igrice možete primeniti u krevetu da biste se bolje upoznali, a mogu da budu i nežna predigra za vaš prvi put.

1. Golicanje
Da li ste nekad pokušali sa golicanjem? Možda u početku zvuči detinjasto, ali može da bude veoma seksi.
Dok se golicate, približićete se jedno drugom i ruke će vam dodirnuti mesta koja su izuzetno osetljiva. Golicanje će preći u nežnu borbu. Tvoj momak će pokušati da ti drži ruke dok te spušta na jastuk. Kada vam se glave približe, strastveno ćete se poljubiti.

2. Skidanje
Želiš da ga skidaš? Za to postoji jedna seksi varijanta: ne koriste ruke nego usta. Ti prva kreni da skidaš njega – skini mu majicu zubima (ako ne možeš skroz da je skineš, onda se pomozi rukama). Neka on isto uradi tebi. Videćeš: Kada bude pokušao da ti skine top zubima, ovlaš će ti dodirivati i telo usnama. To je baš hot!

3. Usporena nežnost
Budite kao ovaj par na slici: polako se krećite jedno prema drugom dok vam se usne ne spoje. Sve što ste sporiji, biće uzbudljivije, do trenutka kada ne budete mogli više da izdržite, pa ćete pasti jedno drugom u zagrljaj i početi da se ljubite.

4. Sastanak naslepo
Ova igrica posebno odgovara devojkama koje se ne osećaju prijatno kada nage stoje ispred svog momaka. Potpuno zamrači sobu ili vežite oči jedno drugom. Sad vam ostaje samo dodiri i usta. Nežno se dodirujte prstima, istražujte jedno drugo i ljubite se nežno. Tako intenzivan osećaj sigurno nikada niste imali.

5. Nežna masaža
Upali sveće i pusti romantičnu muziku. Zamoli momka da skine majicu i da legne na stomak. Zatim ga nežno prstima mazi po leđima. Ako budeš pravila ujednačene kružne pokrete, veoma će mu prijati ova masaža.

6. Poljupci po celom telu
Neka se jedno od vas dvoje skine u donji veš. Možeš početi ti. Lezi na leđa i zatvori oči. Momak neka lagano otvori usta i krene da prelazi usnama preko tvog tela. Neka te ljubi na mestima gde ti poljupci posebno prijaju. Ako hoće, može da korsiti jezik i njegovim vrhom da ti dodiruje vrat i dekolte. Doživećeš neverovatan osećaj i struja će proći tvojim telom. Zatim je on na redu da uživa.

OSTAVI KOMENTAR