Start How to Noge u prvom planu

Noge u prvom planu

SHARE

Korak po korak do lepih nogu: došla je sezona minića i sandala. Evo kako da tvoje noge u njima zablistaju “punim sjajem”!

Logično: da bi obukla kratku suknju, moraš imati negovane noge. Ne smeš dopustiti da izraste nijedna suvišna dlačica!

Nežno brijanje
Da bi tvoja koža bila glatka i meka, nije potrebno mnogo. Jednostavno nakvasi noge i brijač, a zatim obrij dlačice. Nakon brijanja, noge isperi vodom.

Praktična pena
Najpre nakvasi noge toplom vodom, a zatim ravnomerno nanesi penu za brianje na celu nogu. Tako će brijač moći da klizi po koži i nećeš se poseći.

2 Brijanje
Povuci brijač u suprotnom smeru rasta dlake i obrij dlačice. Pritom brijač nekoliko puta isperi vodom.

3 Ispiranje
Na kraju speri i ostatke pene. Pritom upotrebljavaj naizmenično toplu i hladnu vodu. Na taj način ćeš podstaći cirkulaciju i tvoja koža će biti meka i glatka.

4 I na kraju nega
Tvojoj koži je potrebna i dodatna nega – zato nakon brijanja nanesi na kožu kremu.

Neodoljivi detalji
Tvoje glatke noge su tako lepe! Ali i mali detalj poput lančića na nozi garantovano će privući poglede. Ovaj detalj naročito lepo izgleda kada obuješ sandale. Ipak, trebalo bi da sačekaš dok ne bude dovoljno toplo da možeš da ideš bosa. Jer ovi lančići se ne nose na čarape i najlonke.

Savršene noge
Kako da imaš zategnute noge i bronzanu kožu – i to bez sunčanja!

Seksi noge u sandalama
Tačno je, ravne cipele su mnogo “zdravije”. Ali nošenje cipela sa visokom potpeticom može biti veoma korisno, jer predstavlja korisnu vežbu za noge! A osim toga, imaćeš seksi hod i zategnutu zadnjicu.

Odmor za “umorne noge”

Ovom vežbom istegnućeš mišiće na nogama: čučni i izdigni se na prste. Zatim ravnotežu lagano prebaci na pete i ostani u ovom položaju 30 sekundi. Obrati pažnju da ti leđa budu ispravljena!

Samopotamnjivanje
Nakon brijanja dlačica, na redu je nega kože. Ako je tvoja koža još uvek bela, trebalo bi da upotrebiš kremu za samopotamnjivanje. Boja tvoje kože će tako biti ravnomernija i tvoje noge će izgledati tanje. Sličan efekat imaju i kreme sa svetlucavim česticama kao i svetlucavi puder. Čestice koje se reflektuju na suncu doprineće da tvoja koža izgleda još nežnija. Neka tvoje noge zablistaju već u prvim danima leta!

Trendy miks
Nokte na nogama namaži lakom u boji. Možeš da odabereš samo jednu boju, ali i da kombinuješ više boja. Najbolje je da pustiš mašti na volju i da sama smisliš neku otkačenu kombinaciju. Šta kažeš na ljubičastu i purpurnu?

Tattoo for you
Tetovažom ćeš posebno skrenuti pažnju na svoje noge. Jednostavno je nakvasi vodom, a zatim zalepi na kožu. Ona može da ostane na koži i do 14 dana.

SHARE
Prethodni članakLepa i leti
Naredni članak”Početak” počinje!

OSTAVI KOMENTAR