Start How to Kako da znaš da te ne gleda kao momka?

Kako da znaš da te ne gleda kao momka?

SHARE

Koliko puta vam se dogodilo da upoznate zgodnu i zabavnu devojku i da poželite s njom nešto više od prijateljstva, a ona vas potom prizemlji s onim: “Ti si divna osoba, ali ja te gledam samo kao prijatelja”?. Poznati časopis za muškarce AskMen sastavio je listu Top 5 znakova da vas devojka ne gleda kao dečka, nego samo kao drugara.

1. Uzdiše za drugim muškarcima

Nije li jasno da je ne zanimate? Jeste, ali je snaga muškog uma kad je u pitanju poricanje očitog zapanjujuća pa često ne veruju dok im neko ne kaže da je ono što vide istina. Priča vam o bivšim momcima, komentariše tipove koji je privlače i ukratko, slušate sve ono što inače slušaju njene prijateljice – to je očit znak da vas ne doživljava kao muškarca svojih snova.

2. Nema potrebu da vas dodiruje

Nema onih slatkih malih “slučajnih” dodira? To je zato što želi da vas drži na distanci. Ako ne reaguje na vaše pokušaje da je dotaknete, to je siguran znak da među vama neće biti ništa više od prijateljstva.

3. Uvek vam neko “drži sveću”

Kad god se nalazi s vama tu je neka od njenih prijateljica. Ovim trikom se žene koriste u dva slučaja – ili joj se ne sviđate pa želi da se osigura da nećete imati priliku da nešto pokušate, ili nije još uvek sigurna sviđate li joj se pa se na ovaj način želi osloboditi pritiska kojeg donosi razgovor nasamo.

4. Neprestano vam traži neke usluge

Ovo je još jedan od znakova da vas ne gleda kao potencijalnog dečka. Naime, prijatelji su ti od kojih se pozajmljuje set DVD-ova, traži se da budu pomoć pri selidbi i slično. Kad je u pitanju neko čije srce devojke žele da osvoje, onda se koncentrišu samo na jedno – osvajanje.

5. Trudi se da ne izgledate kao par

Ako nije zainteresovana za vas, onda će se osigurati od toga da drugi slučajno ne steknu utisak da jeste. Paziće da vas niko ne vidi nasamo u bioskopu, baru ili restoranu, a kad i prihvati vaš poziv za takav izlazak, onda će to biti u većem društvu njenih prijatelja i prijateljica – sve samo kako ne biste izgledali kao par.

OSTAVI KOMENTAR