Start How to Kako da steknem dobrog drugara?

Kako da steknem dobrog drugara?

SHARE

How to

Zar ne bi bilo odlično kada bi upoznala momka sa kojim bi bila samo prijatelj? Da imaš druga u čijem društvu bi se smejala, ali sa kojim bi mogla da vodiš ozbiljan razgovor i da jedno drugom pričate svoje tajne? Jednostavno, da ti bude super drug. BRAVO GIRL će ti objasniti kako i gde da nađeš takvog drugara…

Gde da ga nađem?

Otvori oči! Tvoj novi drug je tu negde u blizini. Svejedno da li u školi, na treningu, ili tamo gde kuliraš sa društvom, samo pogledaj oko sebe: Da li možda postoji neko koga znaš iz viđenja ili sa kim si, možda, progovorila nekoliko reči i taj neko deluje ti simpatično? Da li taj momak ima ista interesovanja i humor kao ti ili možda imate isti stil? Ako je tako, onda bi upravo taj momak mogao da postane tvoj drug!

Kako treba da se ponašam?
Pazi na ponašanje prema svom novom drugu. Kada momcima devojka prva priđe ,oni odmah pomisle: “Sviđam joj se!” A ti ne želiš da on to misli. Ti tražiš druga, a ne momka. Zbog toga budi prijatna i otvorena prema njemu. Ako se bavi nečim što tebe zanima, onda ga pitaj nešto iz te oblasti i tako ćete započeti razgovor. To će mu pokazati da ne flertuješ sa njim, jer da flertuješ, pokušala bi da deluješ seksi i tajanstveno. Ako je drugarstvo u pitanju, bićeš opuštena i smirena. Momcima se to posebno sviđa i pomaže i njima da se oslobode jer se u većini razgovora sa devojkama oni osećaju uštogljeno.

O čemu da razgovaram sa njim?
Za početak, izaberi neku klasičnu priču kao što su “Da li znaš…” “Da li si nekada…” “Da li i ti voliš…”. Tako ćeš saznati da li imate nešto zajedničko. Budi hrabra i iskreno reci svoje mišljenje. To je važno da bi mogao da se razvije interesantan i cool razgovor. Cilj nije kao kod flertovanja da se dopadneš. Zanimljivo postaje kada imate različita mišljenja na neku temu. Videćeš koliko je zabavno da vodiš debatu sa drugom. Ako ste na istim talasnim dužinama, možeš da pričaš sa njim i o ljubavi i vezama. Možda će ti ispričati neke muške tajne. Ili ćeš mu ti dati neke savete da bolje razume devojke. Sa pravim drugom možeš da razgovaraš isto kao sa najboljom drugaricom. Možda će ti čak biti i interesantnije da o nekim temama pričaš sa njim.

Kada on postaje moj drug?

Drugarstvo se ne može isplanirati. Ili se ono samo razvije ili ništa o toga. Možeš da pokreneš inicijativu ukoliko učiniš prvi korak. Ako se dobro slažeš sa nekim dečkom, a pritom i on isto tako misli, imaćete želju da se češće viđate i družite, a to će se desiti spontano. Sve što ste iskreniji jedno prema drugom, to će vam biti lakše da postanete pravi prijatelji. Vaši razgovori biće sve značajniji i poverenje će biti sve veće između vas.

OSTAVI KOMENTAR