Start How to Kako da izađeš na kraj sa momcima?

Kako da izađeš na kraj sa momcima?

SHARE

cute young couple

Dajemo ti savete kako da izađeš na kraj sa nevinim momcima, ljubavnim problemima & bolnim raskidom!

Da li postoje nevini momci?
Da li i tipovi mogu da izgube nevinost? Nina (13)
Draga Nina, živa je istina da momci nemaju himen – znaš i sama. Ali i oni imaju svoj “prvi put”, odnosno prvo seksualno iskustvo. Pre toga definitivno je – nevin.

Da li je OK da se pored mene viđa i sa drugim devojkama?
Prevario me je i zbog toga sam se jako razočarala. Što je najgore, i posle toga nastavio je da se viđa s drugim devojkama. Više ne osećam potrebu da vodim ljubav s njim. Da li je to normalno? Maja (16)
Maja, to uopšte nije normalno! Nemoj sebi prebacivati zbog toga što vaša veza ne funkcioniše jer je on taj koji te je prevario i još uvek te vara. A budući da se i dalje ni najmanje ne trudi da povrati tvoju naklonost, jedino rešenje jeste da ga ostaviš.

Ljubavni jadi…
Imam utisak da se sa tipom koji mi se sviđa nikada neću skontati i to me baca u bedak. Drugarice me ubeđuju da previše dramim, jer nikada nisam iskusila ljubavne jade koji nastaju kada te momak ostavi. Da li je to tačno? Helena (14)

Draga Helena, ne trudi se da prognoziraš budućnost, nego se prepusti. Zbog čega unapred dramiš, kada su veeelike šanse da se smuvate. Na kraju krajeva, ti i ne znaš kakva su zapravo njegova osećanja. I savet za kraj: budi uporna!

Kako da raskinem sa momkom?
Planiram da raskinem sa momkom, ali nemam hrabrosti to da učinim. Da bi bilo bezveze da se u međuvremenu smuvam sa drugim? Katarina (15)
Draga Katarina, nemoj odugovlačiti sa odlukom jer ćeš samo odmoći i sebi i njemu. Ipak, ne bi trebalo da nađeš novog momka dokle god si sa aktuelnim jer to ne bi bilo fer s tvoje strane. To bi ga još više povredilo. Dakle, budi otvorena – to je najdobronamerniji savet.

Savet:
Iako će najverovatnije patiti, ne treba da te grize savest!

Poza za prvi put
Do sada nismo vodili ljubav: čini mi se da će se to dogoditi uskoro, pa me zanima koja je poza najzgodnija za prvi put? Sandra (15)
Parovi najčešće vode ljubav u takozvanoj “misionarskoj pozi”. Ali, draga Sandra, ne treba planirati ništa vezano za taj čin, a poza će vam već doći spontano!
Informacija:
Misionarska poza je ona u kojoj devojka leži na leđima, a momak je iznad nje.

SHARE
Prethodni članakShopping ideje
Naredni članakŠta kažu zvezde za 8.11.2009.

OSTAVI KOMENTAR