Start How to Kako da ga navedeš da poludi za tobom (part 2)

Kako da ga navedeš da poludi za tobom (part 2)

SHARE

glavna0801

Maštaš o slatkom momku, ali ne znaš kako da ga osvojiš? To nije nikakav problem. Primeni naše savete i ON će garantovano otkačiti za tobom!

C
LUDO ZALJUBLJENI

Čestitamo! Uspela si da ga smuvaš i sada si ludo zaljubljena! Najbitnije je da sačuvaš svoju ljubav!

7.
BUDI UMERENA
Naravno, kada si sveže zaljubljena, želiš da po ceo dan budeš samo sa njim. Ipak, u ljubavi važi jedno pravilo: što manje – to bolje. Ne treba da ga zivkaš svaki dan, jer će se vrlo brzo osetiti ugrožen i poželeće da ima više prostora. Kako bi bilo da se družiš malo i sa svojim prijateljima? Tako ćeš mu dokazati da se dobro osećaš i u društvu svojih prijatelja. A to će mu dati povoda da te ponovo osvoji.

8.
POIGRAVAJ SE S NJIM
U igri zavođenja dozvoljene su male laži: zamisli da si provela veče sa drugaricama i da ti je bilo užasno dosadno. Ipak, kada te tvoj dragi bude pitao kako je bilo, treba da mu kažeš: “Odlično!”, a ne: “Onako”. On će se tada sigurno zapitati kako to da si se super zabavljala iako on nije bio sa tobom. Zato će se sledeći put mnogo više potruditi da te oduševi.

9.
ZA SVE IMA VREMENA
Kada bude došao kod tebe, napravi romantičnu atmosferu: upali sveće, pusti laganu muziku, obuci seksi garderobu, namiriši se omiljenim parfemom. A onda se opusti, jer sve je dozvoljeno: maženje, poljupci, dodiri… Ukoliko ne želiš, ne moraš odmah da spavaš s njim. Bolje je da malo pričeka, dok i ti ne budeš sigurna da to želiš. A i njegova želja će vremenom rasti, pa kada prvi put budete vodili ljubav, potrudiće se da te zadovolji.

D
ŽELI TE CELU SAMO ZA SEBE!

Vrtiš ga oko malog prsta! Da bi tako i ostalo, pokaži mu se na najizazovniji način…

10.
IZNENADI GA
Svaki put budi drugačija. Videćeš da neće moći da ti odoli! Iznenadi ga tako što ćeš u sobi upaliti nekoliko sveća ili krevet posuti laticama cveća. Stavi nekoliko kapi omiljenog parfema na određene delove tela, kad oseti kako divno mirišeš, neće moći da ti odoli. Uverićeš se da momci obožavaju iznenađenja – posebno ako su ona od srca…

11.
ZAVEDI GA
Uželela si se maženja i njegovih poljubaca? Ne moraš da čekaš da i tvoj dečko to poželi: većina momaka voli i očekaje da ih devojke zavedu. Zato budi opuštena i odlučna. Žestoki striptiz će ga potpuno napaliti: pusti svoju omiljenu pesmu, a onda se lagano kreći u ritmu muzike i počni da skidaš komad po komad odeće… Da se kladimo da ti neće odoleti i da neće dočekati da se skineš do kraja?

12.
PROBAJTE NEŠTO NOVO
Momci obožavaju avanture, čak i kada je u pitanju seks. Zato pusti mašti na volju i isprobaj sve što ti padne na pamet: npr. možeš da mu zavežeš maramu oko očiju pa da tako vodite ljubav. Ili mu u uho šapni šta želiš da ti radi. Neće moći da se obuzda i ispuniće ti sve tvoje želje. Pusti mašti na volju i videćeš kako vođenje ljubavi može da bude zabavno isto koliko i uzbudljivo. Nema potrebe da seks postane rutina i navika. Budi spontana i pokaži mu šta osećaš.

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR