Start How to Kako da ga navedeš da poludi za tobom (part 1)

Kako da ga navedeš da poludi za tobom (part 1)

SHARE

HOTO GLAVNA1

Maštaš o slatkom momku, ali ne znaš kako da ga osvojiš? To nije nikakav problem. Primeni naše savete i ON će garantovano otkačiti za tobom!

A
UPOZNAVANJE – SVE JE VRLO JEDNOSTAVNO!
Reci kraj muvanju tipa iz daljine. Pravo je vreme da stupiš u akciju!

1.
POKAŽI MU DA TI SE SVIĐA
Flertuj sa momkom koji ti se sviđa: pogledaj ga duboko u oči (zadrži pogled na njemu najmanje tri sekunde) i nasmeši mu se! Izgledaćeš veoma seksi ako na usne naneseš malo sjaja. Tako će tvoje usne izgledati punije i izazovnije. Nemaš sjaj pri ruci? Onda je dovoljno i da vrhom jezika oližeš usne. To će ga sigurno ostaviti bez daha, a uveče, kada dođe kući, sanjaće da ljubi tvoje usne.

2.
ZAVEDI GA MIRISOM
Potpuno je tačno da ljubav dolazi preko nosa! Ukoliko uspeš da ga navedeš da te nanjuši, odradila si već pola posla. Odaberi neki parfem koji ti potpuno odgovara i koji nije preterano upadljiv. Odlično je npr. ulje od vanile (u parfimerijama, oko 3 E). Taj miris moraš da upotrebljavaš svakog dana, da bi postao tvoj lični pečat. Dejstvo: čim negde oseti taj miris, tvoja simpatija će se odmah tebe setiti.

3.
RAZGOVARAJ SA NJIM
Bez brige: mnogi momci su mnogo stidljiviji nego što si mislila i jedva čekaju da devojke učine prvi korak. Dakle, startuj ga, hrabro i odlučno! Pitaj ga npr. da li može da ti objasni nešto na kompjuteru ili da ti pomogne oko rešavanja zadataka iz matematike. Tako ćeš mu pru`iti priliku, da pokaže kakav je on u stvari. Veoma važno je i da to uradiš, kada on nema nikoga pored sebe. Inače je moguće, da se u društvu pravi cool i da te ismeje, jer ga posmatraju drugovi.


B
VAŠ PRVI SASTANAK

Uspela si! Dogovorili ste se da izađete! Posle ovoga nema šanse da te zaboravi

4.
POKAŽI SE U NAJBOLJEM IZDANJU
Sada nastupa još žešća faza. To znači da nikako ne smeš da obučeš široki džemper ili nešto slično. Najbolje je da se pojaviš u uskoj kratkoj majici, ispod koje čak može da viri i grudnjak! Slobodno istakni svoje atribute. Ipak, u odeći koju izabereš za taj dan moraš da se osećaš prijatno. Samo tako ćeš zračiti samopouzdanjem, što će ga potpuno oduševiti.

5.
UHVATI NJEGOV POGLED
Braon ili crnim krejonom nacrtaj mali mladež iznad gornje usne ili na dekolteu. On će privući njegov pogled, delovaće veoma seksi i postaće tvoj “zaštitni znak”, koga će se setiti svaki put kada pomisli na tebe. Osim toga, ovaj mladež će mu privući pažnju i na tvoje usne, a zatim i na sve ostale atribute.

6.
PLEŠI SA NJIM
Diskoteka je idealno mesto za flert: a ovde je najbitniji govor tela. Najpre uhvati njegov pogled i nasmeši mu se. Tokom plesa slučajno ga dodirni ili ga zagrli. A kada primetiš da se zainteresovao za tebe, malo se distanciraj i odmakni se od njega. Ova igra će za njega biti veoma uzbudljiva. Više neće moći da odvoji oči od tebe i svuda će te pratiti.

OSTAVI KOMENTAR