Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 1. i 2. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 1. i 2. septembar 2012. godine

SHARE

Svoj 46. rođendan u nedelju proslavlja američka glumica Salma Hayek.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Uvek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno, sve što Vam se dopada. Sugestija: Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Nemojte dozvoliti da Vas neko »ošteti«. Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Sugestija: Važno je da sačuvajte prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Do velikog uspeha se ne dolazi slučajno. Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu, očekuju Vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabava u poznatom društvu, opustite se.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Odgovori koje očekujete stižu sa izvesnim zakašnjenjem i to se odražava na Vaše stvaralačko raspoloženje i koncentraciju. Nema potrebe da se ponašate suviše tajanstveno pred svojim partnerom. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i misli, zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i emotivno rivalstvo.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su Vam nedostupne zbog pogrešnih procena. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način. Sugestija: Uvek postoji način da ulepšate svoje raspoloženje, razvedrite se.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju, nema razloga da se protivite nečijoj volji. Sugestija: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja, opustite se.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u svog partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

OSTAVI KOMENTAR