Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 9. i 10. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 9. i 10. mart 2013. godine

SHARE

Svoj 26. rođendan sutra proslavlja britanska pevačica Emeli Sande!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nalazite se u nekoj emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru, prihvatite realna rešenja koja Vam se predočavaju ili dostižne mogućnosti koje imate. Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima i u nečijem društvu koje predstavlja izvesnu privilegiju koju imate. Budite umereniji u svemu, opterećujete se sa nekim velikim ambicijama.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Ako ste zanemarili dogovor koji imate sa bliskom osobom, pronadjite dobar način da se iskupite za propust. Partner pokušava da vas oraspoloži i da vas navede na dobar izbor. Poboljšajte svoju kondiciju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno pred bliskom osobom, odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku koju dobijate. Prijaće vam više sati zdravog sna.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Prijaće vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo u svojoj porodici. Posvetite pažnju stvarima koje vas ispunjavaju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu koja će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu i da se opustite. Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom ili u društvu koje dobro poznajete. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito. Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Prijaće vam različiti susreti i neki emotivni kontakti koje imate u svom okruženju. Na sreću, postoji osoba koja ume da vam ugodi i da vam prišuti odgovarajući tretman. Delujete napeto, potrebna vam je nečija emotivna podrška.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Izgleda da vam se dopada ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vas glas. Razmislite kome treba da uputite svoju poruku. Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

U svojim ljubavnim očekivanjima češće idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Pokušajte pravilnije da sagledate sve mogućnosti. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte neke stresne situacije.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko ste slobodni planirajte neki pomalo neobičan izlazak ili zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. Prijaće vam aktivna uloga na različitim stranama.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Izgleda da Vam se dopada ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite svoju poruku. Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

FOTO: Sipa

OSTAVI KOMENTAR