Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 9. i 10. februar 2013.

Tvoje zvezde za vikend, 9. i 10. februar 2013.

SHARE

10. februara svoj 16. rođendan proslaviće američka glumica Chloe Moretz.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bez obzira na velika emotivna očekivanja koja trenutno imate, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku skoro utešnu varijantu. Podstičite kod sebe umerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Bez lažne skromnosti, postoji provereni način da obradujete i usrećite voljenu osobu. Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska koji imate. Stvari mogu da se promene. Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nečije prisustvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Pronalazite dobar smisao i pravu inspiraciju da se prikažete u novom svetlu pred bliskom osobom. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Postoji osoba koja može da vas oraspoloži na poseban način, posvetite pažnju nekim vedrijim temama koje će vam prijati. Partner očekuje da ispunite dato obećanje. Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje vas dodatno zamaraju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dok god osećate emotivnu uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku kako da odgovorite. Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično kako biste pravilno procenili svoje mogućnosti. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u vašem životu. Imate sjajan predosećaj koji treba da sledite, kao svoju vodilju. Učinite nesto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku, što nije loše u dugoročnijoj perspektivi odnosa. Nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Dozvolite nekom da vas oraspoloži, opustite se. .

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Prijaće vam nečije prisustvo ili susret iznenađenja. Dozvolite svojim emocijama da vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i vašem partneru. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost, vaša upornost i opravdanja češće donose suprotan efekat. Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga. 

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, onda dolazite i do pogrešnog zaključka. Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

Foto: Sipa

OSTAVI KOMENTAR