Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 8. i 9. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 8. i 9. novembar 2012. godine

SHARE

null

U subotu svoj 34. rođendan proslavlja američki glumac Ian Somerhalder.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama. Sugestija: Delujete napeto, opustite se na neki omiljeni način.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda. Sugestija: Poštedite sebe od svih nepotrebnih uzbuđenja.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pokažite veći smisao za paraktičnim vrednostima. Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumete i usmerite. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama. Sugestija: Potrudite se da pravilno prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam. Sugestija: Izbegavajte susret sa osobom koja ima pomalo negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u reakcijama. Mudro prečutite neke detalje iz svog života. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls, da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Umete da osetite zrake radosti koji Vas inspirišu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje. Sugestija: Nema razloga za dodatnu zabrinutost i napetost.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Zamaraju Vas dodatna objašnjenja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR