Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 8. i 9. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 8. i 9. jun 2013. godine

SHARE

Kim Kardashian Hosts The New Year's Eve Countdown At 1 OAK Nightclub

Svoj 36. rođendan danas proslavlja poznati američki reper Kanye West!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ako želite da ostvarite svoje planove potrebna vam je podrška prijatelja. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa partnerom. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Uzalud pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni. Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi. Važno je da profiltrirate svoje misli i osećanja, opustite se.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu. U emotivnom smislu, bolje je da prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da vas razočara ne neočekivani način. Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Očekuju vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil i na utisak koji ostavljate. Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom. Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere. Prijaće vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti. Privlači vas nova emotivna igra, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Delujete samouvereno. Umete da organizujete zajedničku akciju među prijateljima. Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki ljubavni signal. Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neko može da razotkrije vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja. Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR