Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 7. i 8. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 7. i 8. septembar 2013. godine

SHARE

pink

Svoj 34. rođendan u nedelju proslavlja slavna pevačica P!nk!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Međutim, nalazite se u zabludi i precenjujete lične mogućnosti. Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Potrebno vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo reči utehe. Tražite siguran oslonac i emotivno poverenje. Izbegavajte osobu koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pokažite dovoljno razumevanja za drugačije mišljenje. Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na sitnim propustima. Poboljšajte svoju kondiciju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nema potrebe da prikrivate svoju slabost pred osobom koja vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju emotivnu naklonost. Potrebno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Partner jasno izražava svoje negodovanje, što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja. Potrudite se da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Stalo vam je da prevaziđete razlicite komplikacije ili nesporazum sa prijateljima. Međutim, vaš izraz lica dovoljno govori o vašem raspoloženju. Nemojte dozvoliti da neko namerno zloupotrebi vaše emotivno poverenje ili da se zaklanja iza vaših obećanja. U večernjim satima prijaće vam opuštena atmosfera i relaksacija.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim prijateljima. Privlače vas neobične situacije koje nose neku skrivenu čar. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima. Prijaće vam dijetalna ishrana i relaksacija.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko vam je stalo da izgladite nesporazum sa prijateljima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u vaše ime, procenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrebno je da objasnite svom partneru šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Opustite se.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Važno je izvučete pouku iz nekih susreta. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lepo i dobro, postaje još bolje. Potreban vam je dobar podsticaj, ulepšajte svoje raspoloženje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Preokupirani ste različitim obavezama, što se negativno odražava na vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da vam nameće nove obaveze ili da remeti vaš uobičajeni način rada. U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo. Izbegavajte stresne ili naporne situacije, opustite se.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do uspeha stiže na lak ili jednostavan način. Važno je da izbegavate instant recepte u rešavanju dilema. Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost. Prijaće vam relaksirajuća zabava u odabranom društvu, opustite se.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji. Sačuvajte prisebnost duha. Važno je da pravilno razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

OSTAVI KOMENTAR