Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 6. i 7. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 6. i 7. jul 2013. godine

SHARE

'After Earth' Premiere At Ziegfeld Theatre

Svoj 38. rođendan danas slavi čuveni reper 50 Cent!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Delujete samouvereno i stalo vam je da dokažete svoje sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Odredite svoje ciljeve. Nemojte davati neka prevelika obećanja, ali budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi. Rasteretite se od suvišnih dilema i napetosti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Imate loš predosećaj u vezi sa nekim prijateljima. Pokazaće se da imate dobru procenu. Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče. Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnost.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Stalo vam je da se razlikujete od drugih i da privučete nečiju pažnju. Preostaje vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Faktor sreće je na Vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vse nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje. To u vama pokreće novu energiju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši prijatelji reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos sa njima. Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju i kondiciju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije. U susretu sa voljenom osobom, povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri ili ukusu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje. Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate. Prati vas romantično raspoloženje, nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru, sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nalazite se pred novom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u društvu. Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme. Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima, opustite se.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenađujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u svoju ishranu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Potrebno je da raščistite sa svojim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Neko počinje jasno da negoduje zbog vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete. Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, nečije primedbe ne mogu da umanje smisao vašeg uspeha. Budite za korak ispred drugih. Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo, koliko je to potrebno.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR